Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00.30 μένει μέχρι τα μέσα Ιουνίου

Η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00.30 μ...

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο

Παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας ως έχει (από τις 00.30 – 05:00) τουλάχιστον έως τα μέσα Ιουνίου όπως προκύπτει από την απάντηση που έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Για την απαγόρευση κυκλοφορίας είπε ότι επί της παρούσης δεν περιμένω να αποφασιστεί κάτι καινούριο. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου πιστεύω θα μείνει ως έχει», είπε χαρακτηριστικά. 

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ξεκίνησε την ενημέρωση αναφερόμενη στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην 66η συνάντηση της Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) για την Ευρώπη. 

 
«Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετίζοντας την 66η Συνάντηση της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού που πραγματοποιείται στην Αθήνα έστειλε μήνυμα για ένα ασφαλές καλοκαίρι στην Ελλάδα», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη. «Η ασφάλεια -τόνισε- είναι το πρωταρχικό μας μέλημα και είμαστε στην πρώτη γραμμή μιας σειράς καινοτομιών που μας επέτρεψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας να διασφαλίσουμε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να κάνουμε τα ταξίδια όσο πιο ασφαλή γίνεται», επισήμανε η κυρία Πελώνη, με ευθεία αναφορά στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού.

«Ήδη από την περασμένη Τρίτη, η Ελλάδα μαζί με άλλες 6 χώρες της ΕΕ ενεργοποίησαν το ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό covid. Είναι μάλιστα εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ο σχετικός κοινοτικός κανονισμός διαμορφώθηκε σε μόλις δύο μήνες όταν σε άλλες περιπτώσεις απαιτούνταν χρόνια» ανέφερε και υπογράμμισε:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις