Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ιδιαίτερα μαθήματα; Το συντριπτικό ποσοστό επιτυχίας του φροντιστηρίου "Άνοδος", είναι η απάντηση.

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ιδιαίτερα μαθήμα...

Το ποσοστό των αριστούχων του φροντιστηρίου είναι υπερδιπλάσιο από τον πανελλαδικό μέσο όρο

Η προσεχής σχολική χρονιά θα είναι η 23η για τα Φροντιστήρια Άνοδος τόσο σε επίπεδο λειτουργίας όσο και σε επίπεδο επιτυχιών.

Το ποσοστό των αριστούχων του φροντιστηρίου είναι σταθερά, κάθε χρόνο, υπερδιπλάσιο από τον πανελλαδικό μέσο όρο, ενώ και το ποσοστό εισαγωγής των μαθητών του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση διαχρονικά προσεγγίζει το 100%. Συνεπώς πρόκειται για το φροντιστήριο με την καλύτερη αναλογία μαθητών- εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι επιδόσεις των Φροντιστηρίων "Άνοδος" είναι η "χειροπιαστή" αιτία που κάθε χρόνο οδηγεί όλο και περισσότερους γονείς να απορρίπτουν τη λύση των ιδιαίτερων μαθημάτων και να επιλέγουν την "Άνοδο", έναντι αυτών.

Στην "Άνοδο" υπάρχει ενδιαφέρον για τη συνολική επίδοση του μαθητή. Ο μαθητής υποστηρίζεται από μια συγκροτημένη δομή και ένα σύνολο καθηγητών. Συνεργάζονται και ανταλλάσσουν απόψεις γι’ αυτόν όλοι οι καθηγητές που του κάνουν μάθημα. Υπάρχει άλλωστε συσσωρευμένη εμπειρία από περισσότερους από 5000 μαθητές που έχουν περάσει από το φροντιστήριο. Επιπλέον, ο μαθητής υποστηρίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού. Όλα τα παραπάνω, είναι πρακτικά αδύνατον να ισχύσουν στα ιδιαίτερα μαθήματα, είναι όμως πολύ σημαντικές προϋποθέσεις για την επιτυχία κάθε μαθητή.

Στην "Άνοδο", o μαθητής έχει τη δυνατότητα να λάβει εμπειρίες από τον ανταγωνισμό μεταξύ των συμμαθητών του, όχι μόνον να κρίνει αλλά και να συγκρίνει τον εαυτό του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι επιτυχία στις εξετάσεις δεν είναι μόνο να γράφει κάποιος καλά, αλλά καλύτερα από τους άλλους. Γι' αυτό και δίνεται έμφαση στη λειτουργία ομοιογενών τμημάτων, κι όπου είναι απαραίτητο παραδίδονται και ιδιαίτερα μαθήματα, σύμφωνα πάντα με τα υψηλά κριτήρια του φροντιστηρίου. Αυτές οι συνθήκες που μπορούν να βελτιώσουν την επίδοση κάθε μαθητή δεν συναντώνται στα ιδιαίτερα μαθήματα, που ο μαθητής δεν αλληλεπιδρά με άλλους και δεν εξελίσσεται όσο θα μπορούσε.

Η "Άνοδος", στα 22 χρόνια λειτουργίας της, έχει καταφέρει να συσσωρεύσει και να συνδυάσει όλα τα πλεονεκτήματα τόσο του φροντιστηρίου όσο και του ιδιαίτερου μαθήματος, αποκτώντας ξεκάθαρο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του δεύτερου. Όσοι επιλέγουν την "Άνοδο" έναντι των ιδιαίτερων μαθημάτων, ξέρουν -εκ του αποτελέσματος, που είναι αναμφισβήτητο- ότι έκαναν την ιδανική επιλογή.

Info

  • Γούναρη 57, Πάτρα, τηλ.:2610 277838
  • Ζωγράφου 10, Ρίο, τηλ.: 2611 810292

www.anodospatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά