Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Hλεία: Ώρες αγωνίας για την 34χρονη που νοσηλεύεται μετά από AstraZeneca

Hλεία: Ώρες αγωνίας για την 34χρονη που ...

Εξετάζεται αν σχετίζεται με τον εμβολιασμό της

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 34χρονη κοπέλα, πού υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία το απόγευμα της Τετάρτης και μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Η κοπέλα, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του αιματώματος και βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, με τους γιατρούς να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση της. Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι η χθεσινή νύχτα ήταν ήρεμη για την 34χρονη, κάτι που δίνει αρκετές ελπίδες στους θεράποντες ιατρούς. Τώρα περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει η κοπέλα στην φαρμακευτική αγωγή που της δίνεται, προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες ενέργειές τους.

 
«Ήταν μεγάλο το ρίσκο, ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Κι ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει. Πρέπει να ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολα», τόνισε ο Αθανάσιος Πρεκατές, διευθυντής ΜΕΘ Τζάνειου νοσοκομείου, που επισήμανε.

«Χτες το βράδυ χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο. Ήταν ένα χειρουργείο απελπισίας γιατί η κατάστασή της χειροτέρεψε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Βγήκε ένα τμήμα του εγκεφάλου για να μπορέσει να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλος γιατί είχε μεγάλη αιμορραγία. Αυτό που έχει σημασία για την γυναίκα είναι να ζει και να μην χειροτερεύει. Τώρα είναι ελαφρώς καλύτερα. Χρειάζεται ακόμα χρόνος. Αλλά σίγουρα η κατάσταση είναι κρίσιμη».

 
Δίπλα της οι γονείς της
Δίπλα στην 34χρονη είναι φυσικά οι γονείς της, που αγωνιούν και προσεύχονται σύντομα να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να σταθεί γερή ξανά στα πόδια της.
Όσον αφορά τα αίτια του αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου, αυτά ακόμα διερευνώνται και το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μαζί με τον ΕΟΦ έχουν εκδώσει την σχετική κίτρινη κάρτα και φυσικά γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν αυτό οφείλεται στον εμβολιασμό της κοπέλας με το AstraZeneca ή όχι.

πηγή patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις