Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πρόσημο: Το φροντιστήριο που αποτελεί την επιλογή των αριστούχων

Πρόσημο: Το φροντιστήριο που αποτελεί τη...

Το καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, η πολύχρονη εμπειρία & η ταχύτατη ανταπόκριση στις ανάγκες της εποχής, είναι η «απάντηση»

Το φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ παρακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής και τις αλλαγές στην εκπαίδευση έχει διαμορφώσει τις κατάλληλες υποδομές, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στους στόχους των μαθητών του.

Διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον με διαδραστικούς προβολείς τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη παροχή τηλεκπαίδευσης.

Εξασφαλίζει παράλληλα υψηλής ποιότητας δια ζώσης μαθήματα, παρακολουθώντας τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και τεχνικές, σε μια εποχή που η τεχνολογία καθίσταται απαραίτητη στην καθημερινή διδασκαλία.

Το εκπαιδευτικό δυναμικό του φροντιστηρίου αποτελείται από καθηγητές κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων και χρόνων εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης, συγγραφείς βιβλίων/βοηθημάτων του φροντιστηρίου που ανανεώνονται κάθε χρόνο, σύμφωνα με τις αλλαγές της ύλης αλλά και τα προγράμματα σπουδών, τα οποία δίνονται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές του.

Η συνεργασία με τους γονείς αποτελεί προτεραιότητα του φροντιστηρίου και γι’ αυτό το λόγο πραγματοποιούνται ημερίδες ενημέρωσης για την πρόοδο των παιδιών σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και ηλεκτρονικά, σύμφωνα με την καρτέλα του μαθητή η οποία ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Σημαντική προσφορά του φροντιστηρίου αποτελεί ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός και η ασφαλής βοήθεια για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού από ειδικά καταρτισμένο και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό.

Το φροντιστήριο ΠΡΟΣΗΜΟ αποτελεί την επιλογή των αριστούχων και ο λόγοι είναι πολλοί!

 

Info

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΗΜΟ

Ρ. Φεραίου 61 & Ραδινού

Τ. 2614 001339

prosimo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά