Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο γάμος των ονείρων σας με σιντριβάνια - Ακολούθησε το παράδειγμα

Ο γάμος των ονείρων σας με σιντριβάνια -...

Όπως μόνο η Balloon Fire ξέρει να κάνει!

Γάμος στην εποχή του covid! Δύσκολο, δε συμφωνείς; Αρχικά, δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις στο ότι όλοι οι γάμοι της περιόδου του covid 19 είναι πολύπαθοι. Κανείς δεν ξέρει πόσα άτομα μπορεί να καλέσει ενώ οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν! Άντε από ένα πλάνο 300 ατόμων να αναγκαστείς να καταλήξεις μονο σε 100 άτομα.

Η Balloon fire που βρίσκεται εδώ και 20 χρόνια στο χώρο των εκδηλώσεων, είναι εδώ για να σας συμβουλεύσει και να σας προστατέψει από κακοτοπιές. Αφού δεν μπορείτε να κάνετε όλα όσα θέλετε, κάντε αυτά που μπορείτε! Καθώς είναι γεγονός πως στη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας σε όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με εκδηλώσεις, έτσι μην αμελήσετε να δώσετε σήμερα την παραγγελία σας για να εξασφαλίσετε τα πυροτεχνήματα στο γάμο σας! Μην ξεχνάς πως τις δύσκολες εποχές πρέπει να είσαι προνοητικός και να βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους άλλους. Άλλωστε, η λαϊκή ρήση το λέει ξεκάθαρα : Προσέχουμε για να έχουμε!

Προέχει, λοιπόν, να δώσετε άμεσα την παραγγελία σας για τα πυροτεχνήματα του γάμου σας και να μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Το Balloon-fire.gr διαθέτει το κατάλληλο προϊόν για κάθε χώρο και περίσταση είτε ο γάμος σας γίνει σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο. Όποια ιδιαιτερότητα και αν παρουσιάζει η περίπτωσή σας, θα την αντιμετωπίσουμε!

20 χρονια παντρεύουμε τον κόσμο!

Χιλιάδες ζευγάρια μας έχουν εμπιστευτεί να είμαστε δίπλα τους στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Συν τοις άλλοις, είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που κατάφερε να εξασφαλίσει πιστοποίηση ISO 9001-2015 στα πυροτεχνήματα ,που φυσικα κανένας άλλος ΔΕΝ διαθέτει στην ΕΛΛΑΔΑ.

Ακόμα και για τους γάμους που πραγματοποιούνται σε εσωτερικό χώρο, έχουμε τη λύση. Τα μοναδικά σιντριβάνια με την υπογραφή της Balloon fire μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και μέσα στο χώρο της δεξίωσης καθώς εκτοξεύουν ψυχρή φλόγα που δε θα κάψει τους καλεσμένους σας και δεν παράγουν καπνό και κακοσμία. Αντιθέτως, εάν πρόκειται για εξωτερικό χώρο, οι επιλογές είναι πάρα πολλές.
Σιντριβάνια στην είσοδο (υπάρχουν ακόμα και σιντριβάνια που αγγίζουν τα 6 μέτρα!),
σιντριβάνια την ώρα του χορού σας αλλά και τη στιγμή που θα κόψετε τη γαμήλια τούρτα.
Εναέριες βολές από σχηματισμούς εκτοξεύσεων γεμίζοντας όλο τον ουρανό και όχι τα συνήθη πυροτεχνήματα που γνωρίζατε μέχρι χθες, θα ζωγραφίσουν στο μαύρο της νύχτας με μια πανδαισία χρωμάτων για τον εορτασμό του γάμου σας.

Η Balloon-fire.gr εισάγει απευθείας τα ιδανικά πυροτεχνηματα, έτσι τα επιλέγει με τεράστια προσοχή για την ελληνική αγορά. Ακόμα και εν μέσω πανδημίας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά