Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision 2021: Στον μεγάλο τελικό η Έλενα Παπαρίζου

Eurovision 2021: Στον μεγάλο τελικό η Έλ...

Τι αποκάλυψε για το «My Number One»

Ως καλεσμένη στον τελικό της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ, το προσεχές Σάββατο, θα εμφανιστεί η Έλενα Παπαρίζου. 

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό, λίγο πριν το τέλος, ώστε να μιλήσει για όσα έζησε το 2005, με την τότε μεγάλη νίκη της Ελλάδας στον διαγωνισμό. 

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε από μια ταράτσα – αψηφώντας τον καιρό – μαζί με χορευτές που έκαναν προθέρμανση για να χορέψουν μαζί της στον τελικό και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεγάλη στιγμή της καριέρας της, τη νίκη της στη Eurovision. 

Σε ερώτηση τι θυμάται από εκείνη τη συμμετοχή της, απάντησε ότι είχε πολύ άγχος κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αλλά ένιωσε υπέροχα μετά τη νίκη της και έβλεπε όλους να τραγουδούν το τραγούδι της το «My Number One».

Εκείνο που όμως έμεινε χαραγμένο στη μνήμη της ήταν η στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα και όλοι την υποδέχθηκαν με ελληνικές σημαίες και τραγουδώντας τη νικητήρια συμμετοχή.

«I love Eurovision», είπε η Έλενα Παπαρίζου με την παρουσιάστρια να σχολιάζει ότι το «My Number One» είναι πλέον κλασικό κομμάτι, ενώ προβλήθηκαν επίσης  πλάνα από την συμμετοχή της. 

«Θυμάμαι ότι είχα πολύ άγχος. Η πιο όμορφη ανάμνηση είναι όταν ήρθα στην Ελλάδα που υπήρχαν παντού σημαίες, τον κόσμο να χειροκροτά και να τραγουδά το τραγούδι. Ανυπομονώ να δω τον νικητή. Ας κερδίσει ο καλύτερος», σημείωσε η Έλενα Παπαρίζου.

 Η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision ταξίδεψαν στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act πάνω σε rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που φιλοξενεί φέτος τον φετινό διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight