Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φερτάκης για τη διαταγή στην EMAK: Μας εξοργίζει το ύφος - Δεν αρνούμαστε τον εμβολιασμό

Φερτάκης για τη διαταγή στην EMAK: Μας ε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η θέση της ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτ. Ελλάδας

"Διαφωνούμε με το ύφος της διατύπωσης. Μας εξοργίζει και μας θυμώνει ο τρόπος με τον οποίο τίθεται αυτή η οδηγία-διαταγή" δήλωσε στο thebest.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτ. Ελλάδας Βασίλης Φερτάκης με αφορμή τη διαταγή για την ΕΜΑΚ και τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς. Αντιδράσεις υπάρχουν από όλους τους εργαζόμενους τόσο στην 6η ΕΜΑΚ όσο και γενικότερα στο πυροσβεστικό σώμα. 

"Λέμε ΝΑΙ στους εμβολιασμούς, όχι σε αυτό το ύφος στη διατύπωση της διαταγής που οι εργαζόμενοι αισθάνονται προσβλητική προς το πρόσωπό τους σαν να ήταν αρνητές εκ πεποιθήσεως και στο σύνολό τους" συμπληρώνει ο κ. Φερτάκης. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δυτ. Ελλάδας τονίζει πως ο ίδιος έκανε από την πρώτη στιγμή το εμβόλιο κατα της covid-19. Επίσης υποστηρίζει πως καθημερινά προστίθενται όλο  και περισσότεροι εμβολιασμένοι στις τάξεις και της ΕΜΑΚ.

Σε κάθε περίπτωση τα μέλη της ΕΜΑΚ και γενικότερα του Π.Σ. είναι σε επαφή με το δευτεροβάθμιο όργανό τους και την ομοσπονδία ώστε να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους. Ζητούν να γίνουν ενημερώσεις προς την κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης και όχι διαταγές που προσιδιάζουν σε απειλή προς τους εργαζόμενους, με το φόβητρο της αλλαγής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις