Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κ.Ε.ΤΧ. Πάτρας με σημαντική ανταπόκριση και συμμετοχή

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κ.Ε.ΤΧ. Πάτρας ...

Προσήλθαν και έδωσαν αίμα υπάλληλοι της Εθνικής άμυνας καθώς και στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Κ.Ε.ΤΧ. Πάτρας στην οποία συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν τα μελών της Τράπεζας Αίματος  του Συλλόγου Υπαλλήλων Υ.ΕΘ.Α./Γ.Ε.Σ. Ν. Αχαΐας καθώς και στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στις Μονάδες του Γενικού Επιτελείου  Στρατού  περιοχής  Πατρών, σε ειδικά διαμορφωμένο  χώρο  με  όλα  τα  προβλεπόμενα  μέτρα  για την  προστασία έναντι  του κορωνοϊού.

Η εθελοντική αιμοδοσία είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Οι εργαζόμενοι στο  ΥΠ.ΕΘ.Α. που υπηρετούν στην Εθνική  Άμυνα της χώρας, απέδειξαν για ακόμα μία φορά, ότι εκτός από την αυταπάρνηση και την συναίσθηση καθήκοντος, που τους διακρίνει,  λόγω  της  κρίσιμης  και  σημαντικής  αποστολής  τους, έχουν  συναίσθηση και  της κοινωνικής  τους  ευθύνης  και  αλληλεγγύης  απέναντι στους πάσχοντες και χρήζοντες βοήθειας συνανθρώπους  μας,  ειδικότερα  αυτή  τη δύσκολη   περίοδο   που   λόγω   της   πανδημίας   της COVID-19 , οι   ανάγκες   είναι μεγαλύτερες και οι εθελοντές αιμοδότες πιθανόν να έχουν γίνει επιφυλακτικότεροι, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο  Σύλλογος ευχαριστεί  δημοσίως τον  Ανώτερο  Διοικητή  Φρουράς  Πάτρας  και  Διοικητή του  Κ.Ε.ΤΧ.  Ταξίαρχο  Γεώργιο  Ουρουμίδη για  τη  βοήθεια και τη συμπαράστασή  του καθώς επίσης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος  Ανδρέας» για τη βοήθεια και την άψογη συνεργασία του με το Σύλλογο και την Τράπεζα Αίματος.

*Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Υ.ΕΘ.Α./Γ.Ε.Σ. Ν. Αχαΐας είναι ο Τρύφων Κούκος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις