Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζέστη την Τετάρτη, βροχές καταιγίδες και χαλάζι από την Παρασκευή

Ζέστη την Τετάρτη, βροχές καταιγίδες και...

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τα επόμενα 24ωρα

Hλιοφάνεια θα επικρατεί την Τετάρτη 19 Μαΐου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 30 έως και 32 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, ραγδαία επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί από την Παρασκευή, 21 του μήνα, καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN TV, Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα σημειωθούν βροχές, ισχυρές καταιγίδες ακόμη και χαλάζι, φαινόμενα που θα μας απασχολήσουν μέχρι και το Σάββατο. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη ειδικότερα: 
Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βροχές, ισχυρές καταιγίδες ακόμη και χαλάζι είναι φαινόμενα που θα μας απασχολήσουν μέσα στην Παρασκευή και για ένα 24ωρο περίπου.

Οι πιο επικίνδυνες ώρες και λόγω εποχής είναι για την ξηρά το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ για θαλάσσιες - παραθαλάσσιες περιοχές πρωί και βράδυ αντίστοιχα χωρίς όμως αυτό να είναι και απόλυτο. Στον δεύτερο χάρτη μας με τους χρωματισμούς αποτυπώνονται οι περιοχές με τα πιο έντονα φαινόμενα και αυτές είναι η Μακεδονία, η Θράκη και το ανατολικό και βόρειο Αιγαίο. Ταυτόχρονα πολύ ισχυροί βοριάδες θα φυσήξουν σταδιακά μέσα στο Αιγαίο που θα ρίξουν πρόσκαιρα μεν αρκετά δε την θερμοκρασία. Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή και δεν ξεχνάμε τους κεραυνούς που χτυπάνε χαμηλά λόγω της φύσης των φαινομένων που αναπτύσσονται αυτή την εποχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις