Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Καταιγίδες από το βράδυ της Πέμπτης

Καιρός: Καταιγίδες από το βράδυ της Πέμπτης

Πόσο θα διαρκέσει η «μίνι» κακοκαιρία

Για σήμερα Τρίτη ο καιρός θα είναι πολύ καλός σε ολόκληρη τη χώρα και η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί. Θα έχουμε ένα πέρασμα από αραιές συννεφιές από το Ιόνιο προς το Αιγαίο, χωρίς όμως να μας προβληματίσουν. Ωστόσο, από αργά το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι άστατος με ισχυρά καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, ένα «ψυχρό» μέτωπο από την κεντρική Ευρώπη θα μετατοπιστεί προς τα νότια νοτιοανατολικά τμήματα. Οι έντονες θερμοκρασιακές διαφορές που θα προκύψουν δημιουργούν έντονη θερμική αστάθεια, με αποτέλεσμα την εκδήλωση φαινομένων με δυναμική. Έτσι, βροχές και ισχυρές καταιγίδες θα επηρεάσουν τα βορειοανατολικά τμήματα, την ανατολική Μακεδονία και Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Οι μετεωρολόγοι εφιστούν την προσοχή στους πολίτες για την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων (κεραυνών,έντονο χαλάζι) από την πρόσκαιρη κακοκαιρία την Παρασκευή.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός βελτιώνεται, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θερμή εισβολή και μεγάλο άνοδο της θερμοκρασίας από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις