Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Αυτοψία» από την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στα έργα του τραίνου σε Ακταίο και Αραχωβίτικα

«Αυτοψία» από την παράταξη «Πάτρα Ενωμέν...

Παρών ήταν & ο πρόεδρος της κοινότητας Ακταίου, Δημήτρης Καραΐσκος

Ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης του Νίκου Παπαδημάτου, «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Θεοδωρόπουλος και ο πρόεδρος της κοινότητας Ακταίου, Δημήτρης Καραϊσκος έδωσαν το «παρών» στην «αυτοψία» που πραγματοποιήθηκε εκ μέρους του συγκεκριμένου δημοτικού συνδυασμού στα έργα του τραίνου σε Ακταίο και Αραχωβίτικα.

Στις τοποθετήσεις του, ο Νίκος Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε μεν στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, όμως προχώρησε κι ένα βήμα πιο μπροστά, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. «Θεωρώ ότι πέρα από τις εργασίες για το τραίνο, στην περιοχή θα πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα και σύγχρονα αποχετευτικά έργα, προκειμένου να μην χρειαστεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να ξαναγυρίσουμε πίσω και να σκάβουμε, δημιουργώντας πάλι προβλήματα στους κατοίκους, γεγονός που θα είναι και εξαιρετικά δύσκολο από την στιγμή που θα υπάρχουν, πλέον, και τα τοιχία των γραμμών. Παράλληλα, με αφορμή όλα αυτά, πιστεύω ότι είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι μελέτες για την αποχέτευση προκειμένου να λυθεί εξ ολόκληρου το πρόβλημα και στο Ακταίο και σε άλλες περιοχές, όπως π.χ. τα Καμίνια και τα Τσουκαλέικα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Καραϊσκος από την πλευρά του τόνισε τα εξής: «Πραγματικά προσπαθούμε ακόμη να μάθουμε αν όταν ξεκίνησαν οι εργασίες στο τοιχίο γραμμών, υπήρξε μια πρότερη συνεννόηση με τη ΔΕΥΑΠ για το αν θα περάσει και η αποχέτευση. Καλά τον φτιάξαμε τον τοίχο, μιλήσαμε, όμως, με τη Δημοτική Αρχή;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις