Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εριέττα Κούρκουλου: «Οι γυναίκες που παλεύουμε να κάνουμε παιδάκι είμαστε παντού…»

Εριέττα Κούρκουλου: «Οι γυναίκες που παλ...

H ανάρτηση στο instagram

Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να στηρίξει δημόσια τις γυναίκες που βρίσκονται στη διαδικασία να αποκτήσουν ένα παιδάκι και δεν μπορούν με φυσικό τρόπο. Η ίδια ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε ότι έχει κάποιες ενέσεις που χρησιμεύουν για την τελική ωρίμανση των ωαρίων και ήθελε να τις χαρίσει.

Η ίδια δέχτηκε πολλά μηνύματα από ενδιαφερόμενες και κατάφερε να βοηθήσει όσες μπορούσε, ωστόσο συγκινήθηκε από τον αριθμό των γυναικών που παλεύουν να μείνουν έγκυες, όπως και η ίδια. Η Εριέττα, με ένα μήνυμά της στο Instagram αποκάλυψε ότι κι εκείνη προσπαθεί να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη και συμβούλευσε τον κόσμο για τη συμπεριφορά του.

«Από χθες που ανέβασα τις ενέσεις που χαρίζαμε, έχω μείνει άφωνη με τον αριθμό μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης που λαμβάνω! Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού… Γι’ αυτό όπου δείτε γυναίκα χαμογελάστε της! Ευχηθείτε της καλό Σαββατοκύριακο… κάντε υπομονή στο φανάρι αν αργήσει να ξεκινήσει.

Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα που δεν ξέρει κανείς. Δώστε αγάπη – είναι δωρεάν και ότι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν έχω νιώσει πιο πλούσια απ’ ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες. Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο και κρύβουν το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight