Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποκαλυπτήρια: Το Patras Palace έγινε... My Way! Opening αρχές Ιουνίου

Αποκαλυπτήρια: Το Patras Palace έγινε......
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου

Με νέο όνομα, άλλο ύφος και πολλές παροχές το ξενοδοχείο Patras Palace ανοίγει ξανά τις πύλες του στις αρχές Ιουνίου.

Τους τελευταίους μήνες οι εργασίες ανακαίνισης στο κτίριο ήταν πυρετώδεις, ενώ το αποτέλεσμα αναμένεται να εντυπωσιάσει όχι μόνο όσους επιλέξουν το ξενοδοχείο για τη διαμονή τους αλλά και τους Πατρινούς που θα μπορούν να απολαμβάνουν το φαγητό, το ποτό τους, τα κοκτέιλ τους και τον καφέ τους στο roof garden του ξενοδοχείου, χειμώνα και καλοκαίρι, έχοντας μία μοναδική θεά.

Το ξενοδοχείο που λέγεται πλέον «My Way» και έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέτει 65 δωμάτια από τα οποία τα δύο είναι σουίτες

Να θυμίσουμε ότι το ξενοδοχείο άλλαξε χέρια πριν από έναν χρόνο περίπου και πέρασε από την οικογένεια Γιαννάτου στον  Αθανάσιο Στεφανόπουλο τον ομογενή που μένει στην Αμερική (είναι ο ευεργέτης που έκανε δωρεά την ανακαίνιση του σπιτιού στο οποίο γεννήθηκε, στην Πάτρα, ο ποιητής Κωστής Παλαμάς).  Η επένδυση του Αθανάσιου Στεφανόπουλου φέρνει νέα δεδομένα στο ξενοδοχειακό τοπίο της πόλης και ανεβάζει τον πήχη.

Την τεράστια αλλαγή που έχει ήδη γίνει μπορεί να την διαπιστώσει κανείς κατά την είσοδό του στην ρεσεψιόν. Το lobby έχει επεκταθεί αρκετά ενώ όλοι οι χώροι ανακαινίστηκαν με νέα έπιπλα και φωτιστικά.  

Το ξενοδοχείο που ονομάζεται πλέον «My Way» και έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέτει 65 δωμάτια από τα οποία τα δύο είναι σουίτες. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, ενώ όσα βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του κτιρίου έχουν υπέροχη θέα. Τα στρώματα των δωματίων είναι της εταιρείας coco mat, διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένο mini bar και τηλεόραση 43 ιντσών.  

Θα δίνεται έμφαση στο πρωινό το οποίο θα είναι πλούσιο και φτιαγμένο με αγνά και φρέσκα υλικά. Και το εστιατόριο που βρίσκεται στο roof gargen υπόσχεται γευστικές απολαύσεις. Πρόκειται για ένα a ala carte εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα. Να σημειώσουμε ότι το ξενοδοχείο παρέχει και αρκετές θέσεις πάρκινγκ. 

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, πρόκειται για έναν χώρο που θα φέρει αέρα ανανέωσης στην πόλη και μία δυνατή επιλογή τόσο για τους επισκέπτες της όσο και για τους ίδιους τους Πατρινούς. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις