Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Met Gala: «Εκλεισαν» οι συμπαρουσιαστές για 13/9, dresscode με θέμα «American Indepedence»

Met Gala: «Εκλεισαν» οι συμπαρουσιαστές ...

Τιμοτέ Σαλαμέ, Μπίλι Αιλις, Αμάντα Γκόρμαν, Ναόμι Οσάκα και Τομ Φορντ πλάι στην Αννα Γουίντουρ

Επανερχόμαστε στην πιο θεαματική και φαντασμαγορική πασαρέλα του πλανήτη, το περίφημο Met Gala που έχει μεταφερθεί φέτος από το Μάιο στο Σεπτέμβριο, καθώς μόλις ανακοινώθηκαν οι πρωτεργάτες  στην υποδοχή και το ενδυματολογικό «θέμα». Στις 13 Σεπτεμβρίου λοιπόν, πλάι στην οικοδέσποινα και «σιδηρά κυρία» της Vogue Anna Wintour θα βρεθούν οι Timothée Chalamet, Billie Eilish, Amanda Gorman και Naomi Osaka, μαζί με τους επίτημους Tom Ford και Adam Mosseri.

Αυτή τη χρονιά το Met Gala θα έχει μια πιο ιδιωτική μορφή λόγω των συνθηκών, ενώ η έκθεση του Costume Institute «In America: A Lexicon of Fashion» θα είναι αφιερωμένη στην αμερικανική μόδα και θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα είναι και το dress code της πολυαναμενόμενης opening βραδιάς με τις προσκλήσεις να αναφέρουν “American Independence” (Αμερικανική Ανεξαρτησία), μια επιλογή με ιδιαίτερο νόημα.

Μετά από ένα χρόνο απομόνωσης, γιορτάζουμε όλοι μας μια νέα μορφή ελευθερίας, το δικαίωμά μας να ταξιδέψουμε ξανά, να συναντήσουμε τους αγαπημένους μας, να φορέσουμε όλα τα αγαπημένα μας outfits. Μπορεί στη διάρκεια των βραβείων οι λαμπεροί σταρ να μας έδιναν μια γεύση από red carpet έστω και από τα σπίτια τους, τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το αυθεντικό κόκκινο χαλί του Metropolitan Museum of Art, αναφέρουν τα media για το σχετικό κάλεσμα.

Πώς θα ερμηνευτεί το dress code  στο κόκκινο χαλί; Οι πιο καλοντυμένοι καλεσμένοι πάντα συμβουλεύονται τον curator της έκθεσης Andrew Bolton. Σίγουρα θα περιλαμβάνει designs iconic Αμερικανών δημιουργών όπως Ralph Lauren, Oscar de la Renta, αλλά και από την πιο νέα γενιά όπως Andre Walker, LaQuan Smith, Kerby Jean-Raymond. Bέβαια, το Met Gala είναι για τους επαναστάτες που τολμούν να σπάνε τους κανόνες, οπότε αναμένουμε ένα ανατρεπτικό red carpet. «Θέλαμε πολύ συνειδητά το event να είναι μια γιορτή της αμερικανικής κοινότητας της μόδας που υπέφερε τόσο κατά τη διάρκεια της κορωνοιού», έχει δηλώσει ο Bolton. Όπως είπε, αυτή θα είναι η αφορμή για μια συνολικότερη επανεκτίμηση της αμερικανικής μόδας που όλα αυτά τα χρόνια συνδέεται περισσότερο με το sportswear, το πρακτικό, εμπορικό πνεύμα και την αξία της λειτουργικότητας -όταν το «αντίπαλο δέος», η ευρωπαϊκή μόδα, χαρακτηρίζεται από έκφραση και συναίσθημα. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View