Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ισόποσες εισαγωγές και εξιτήρια ασθενών από τα νοσοκομεία με κορωνοϊό - Πόσοι θετικοί εντοπίστηκαν χθες

Πάτρα: Ισόποσες εισαγωγές και εξιτήρια α...

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Σταθερός παραμένει ο αριθμός των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Πάτρας. Παρότι υπάρχει αρκετά μεγάλη προσέλευση ασθενών, υπάρχουν αντίστοιχα και εξιτήρια που βοηθούν να παραμένει ισορροπημένη η κατάσταση με τις κλίνες στις κλινικές.

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύονταν μέχρι το βραδυ της Δευτέρας 61 ασθενείς στις Κλινικές Κορωνοϊού, δύο παιδιά στην Παιδιατρική Κλινική και 25 στη ΜΕΘ. Στον «Άγιο Ανδρέα» νοσηλεύονταν 62 ασθενείς στις Κλινικές  και 8 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Κυριακή κατά την εφημερία του Αγίου Ανδρέα έγιναν 14 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό και αντίστοιχα την ιδια μέρα είχαν δοθεί 13 εξιτήρια. Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην εφημερίδα της Δευτέρας έκανε 7 νέες εισαγωγές και έδωσε αντίστοιχο αριθμό εξιτηρίων την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της 6ης ΥΠΕ, χθες στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας έγιναν 210 τεστ και βρέθηκαν 6 θετικά που δεν αφορούν το προσωπικό του ΚΤΕΛ, αλλά από πολίτες που προσήλθαν και ελέγχθηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.
Στο Επιμελητήριο διενεργήθηκαν 335 τεστ από το προσωπικό του ΕΟΔΥ και εντοπίστηκαν 3 θετικά.
Επίσης, χθες το απόγευμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας (όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση της Περιφέρειας) διενεργήθηκαν 20 τεστ, τα οποία βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις