Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οτι ίσχυε, ισχύει στο λιμάνι της Πάτρας - Δεν υπήρξε ποτέ αποκλεισμός ταξιδιωτών δια θαλάσσης

Οτι ίσχυε, ισχύει στο λιμάνι της Πάτρας ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Καμία ενημέρωση για αλλαγές στον ΟΛΠΑ

Ο ΟΛΠΑ δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για άρση του αποκλεισμού των ταξιδιωτών μέσω του λιμανιού της Πάτρας. Το επιβεβαίωσε στο thebest.gr  o διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Τσώνης. Και πως να λάβει αφού όπως μας ενημερώνουν ναυτιλιακοί πράκτορες, δεν εφαρμόστηκε ποτέ κάποιος περιορισμός σε ότι αφορά στις αφίξεις στο λιμάνι της Πάτρας, ταξιδιωτών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τον περασμένο Οκτώβριο κιόλας, ναυτιλιακοί πράκτορες και υπάλληλοι γραφείων στην Πάτρα, θυμούνται αρκετούς ξένους υπηκόους να κλείνουν εισιτήρια με πλοία της γραμμής Πάτρας - Ιταλία και να φθάνουν στο λιμάνι της Πάτρας. 

Αυτό που ισχύει είναι πως υποχρεοούνται να έχουν συμπληρώσει φόρμα όπου δηλώνουν το τόπο στον οποίο θα διαμείνουν κατά την είσοδό τους στη χώρα. Επίσης, κανείς δεν βγαίνει από το σύστημα ISPS αν δεν κάνει υποχρεωτικά rapid test ακόμη κι αν έχει κάνει αντίστοιχο τεστ στη χώρα του. Δεδομένα που επίσης ισχύουν εδώ και πολλούς μήνες!

Καμία αλλαγή, λοιπόν, δεν έρχεται από σήμερα Δευτέρα 19 Απριλίου, στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας. Οτι ίσχυε και πριν, ισχύει και στο εξής. Οι λιγότεροι ταξιδιώτες το προηγούμενο διάστημα ήταν συνάρτηση τόσο των lockdown και της καραντίνας στις χώρες τους, όσο και του αντικίνητρου να επισκεφθούν τη χώρα μας, καθώς η εστίαση είναι κλειστή και επίσης το λιανικό εμπόριο είχε λουκέτο εδώ και μήνες, οπότε το περιβάλλον δεν ήταν δελεαστικό για επισκέψεις αναψυχής. Η βελτίωση των καιρικών συνθηκών όσο πλησιάζουμε στο Καλοκαίρι, αναμένεται να προκαλέσει αύξηση στις αφίξεις τουριστών και μέσω θαλάσσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις