Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ώρα Πατρών: Άλλο ένα παραλήρημα της δημοτικής αρχής Πελετίδη.

Ώρα Πατρών: Άλλο ένα παραλήρημα της δημο...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών αναφέρεται :

Εκεί που στερεύουν τα επιχειρήματα και οι απαντήσεις δυσκολεύουν, ξεκινάει η πρόκληση, η διαστρέβλωση, το παραλήρημα. 

Σε σειρά ερωτημάτων που θέσαμε το προηγούμενο διάστημα κυρίως για τη διαχείριση και κατασπατάληση 200.000€ του ιδρώτα των πατρινών, για ένα καρναβάλι που δεν έγινε και αφορούσε παρά ελάχιστους (για τις απευθείας αναθέσεις, για τις αναθέσεις σε Έδεσσα και Πύργο, για συγκεκριμένο τρίγωνο αναθέσεων της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και του Πολιτιστικού Οργανισμού, για την αγορά βιβλίων αξίας 5.000 ευρώ από τη Σύγχρονη Εποχή για λογαριασμό του Κοινωνικού Οργανισμού, όταν θα μπορούσαν να ενισχύσουν τα τοπικά βιβλιοπωλεία κ.α.). 

Εισπράξαμε από την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας απαξιωτικές εκφράσεις, αποκαλώντας μας τρωκτικά, με την κάλυψη του κ. Πελετίδη. Ακολούθησε το μεθοδευμένο παραλήρημα από τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας κ. Δημησιάνο, για να έρθει η αναμενόμενη επιδοκιμασία από τον ΑΜΙΣΘΟ συνεργάτη επικοινωνίας του Δημάρχου «τους κούρεψε με την ψιλή ο Μήτσος»... (είναι κουρέας). Κατηγόρησε την Ώρα Πατρών, σε ένα κρεσέντο ασυναρτησίας, ότι βρήκαν χρέη στο δήμο από τα προηγούμενα καρναβάλια, ότι ήταν υπερκοστολογημένα! 

Επιτέθηκε προσωπικά εναντίον του επικεφαλής της Ώρας Πατρών και κατήγγειλε δήθεν την κ. Κουρμπανά (εκπρόσωπος της Ώρας Πατρών στο ΔΣ της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας), ότι έπαιρνε χρήματα από το καρναβάλι. Άνοιξε δηλαδή τον ανεμιστήρα και σκορπούσε λάσπη αλλά χωρίς να απαντά στα επίμαχα ερωτήματα... 

Μάλλον τον έχει «μεθύσει» η επιτυχία του καρναβαλιού... που δεν έγινε. Τον πληροφορούμε, ότι Ώρα Πατρών δεν ήταν στο παρελθόν δημοτική αρχή ούτε την περίοδο 2010 έως 2014 που αναφέρεται. 

Αν άφησε χρέη η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Δημαρά θα μπορούσε να ζητήσει εξηγήσεις η δημοτική αρχή από το 2014 που ανέλαβε, ή από την κ. Κουρή που ήταν στέλεχος της παράταξης Δημαρά και τώρα πρόεδρος του καρναβαλικού οργανισμού ή από άλλους δημοτικούς συμβούλους του κ. Δημαρά που βρήκαν στέγη στη Λαϊκή Συσπείρωση. 

Η κ. Κουρμπανά εργάστηκε με σύμβαση για 3 έτη με σπουδαία παραγωγή έργου χωρίς να έχει πολιτική σχέση ή θέση. Εκτός αν το καθεστώς που πρεσβεύει η Λαϊκή Συσπείρωση απαγορεύει και να εργαζόμαστε. Με την ευθυμία που διακατέχει τον κ. Δημησιάνο από την επιτυχία του καρναβαλιού και ιδιαίτερα της τελετής έναρξης, όπου μέσα από την ταβέρνα μας παρέδιδε μαθήματα για το καρναβάλι, δεν ήθελε πολύ για να πάθει vertigo.

Συνεχώς παραδίδουν μαθήματα για το καρναβάλι, ενώ έχουν αφήσει πάνω από ένα χρόνο άστεγους τους πραγματικούς συντελεστές του καρναβαλιού, τους καρναβαλιστές. Παράλληλα οι ίδιοι κάθονται πάνω στις δάφνες των 200.000 ευρώ των πατρινών που σπατάλησαν με απευθείας αναθέσεις... 

Οι αήθεις και ανοίκειες προσβολές προφανώς δεν μας κάμπτουν και στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κρυμμένος Δήμαρχος κ. Πελετίδης θα απολογηθεί για τα επιτεύγματα της Δημοτικής Αρχής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις