Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στιγμές αγωνίας για τη Βιολέτα Σιγάλα- Κρίσιμες οι επόμενες ώρες- Πώς έγινε το κακό

Πάτρα: Στιγμές αγωνίας για τη Βιολέτα Σι...

Δίνει μάχη για τη ζωή της

Εντείνεται η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας της γνωστής και ιδιαίτερα αγαπητής Πατρινής παιδοψυχιάτρου Βιολέτας Σιγάλα η οποία νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας από το μεσημέρι οπότε και έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του Καστελλοκάμπου.

Η κ. Σιγάλα νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση καθώς εισρόφησε μεγάλες ποσότητες νερού μετά από ισχαιμικό επεισόδιο ενώ οι αμέσως επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας της. Η περιπέτεια της γνωστής παιδοψυχιάτρου έχει προκαλέσει αίσθηση στην πόλη ενώ «βροχή» πέφτουν τα μηνύματα στα social media με ευχές για ανάρρωση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βιολέτα Σιγάλα έχασε τις αισθήσεις την ώρα που κολυμπούσε, κάτι που ήταν αγαπημένη της συνήθεια και ενώ ο σύζυγός της την περίμενε στο αυτοκίνητο. Όταν αντελήφθη ότι κάτι δεν πάει καλά κοίταξε στη θάλασσα και την είδε να επιπλέει χωρίς όμως να αντιδρά.

Έπεσε μέσα στη θάλασσα για την τραβήξει στην ξηρά φωνάζοντας βοήθεια. Αμέσως συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι και κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο ‘Αγιος Ανδρέας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις