Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο στη Γαύδο: Θρήνος στην Κέρκυρα για την 25χρονη Κορίνα- Συγκλονίζει η μητέρα της

Τροχαίο στη Γαύδο: Θρήνος στην Κέρκυρα γ...

«Θέλω να μάθω την αλήθεια»

Θρήνος στο χωριό Κανάλια της Κέρκυρας για τον τραγικό θάνατο της 25χρονης Κορίνας Λαβράνου σε τροχαίο στην Γαύδο. Η μητέρα της Εύη, μιλά στο protothema.gr και αναζητά τις απαντήσεις στα ερωτήματα που την βασανίζουν, για το τι πραγματικά συνέβη λίγα λεπτά πριν η κόρη της βρεθεί στο γκρεμό και φύγει για πάντα από την ζωή.

«Με το παιδί μου μίλησα τελευταία φορά το μεσημέρι του Σαββάτου και την Κυριακή τα ξημερώματα έγινε το κακό. Μια φίλη της μου έδωσε το μαντάτο και μετά με ειδοποίησαν από την αστυνομία. Στη Γαύδο το παιδί μου είχε πάει και με άλλες φίλες της. Θέλω να μάθω τι συνέβη. Θέλω την αλήθεια από την αστυνομία. Δεν ξέρω τι έγινε και τι συνέβη» αναφέρει η τραγική μητέρα και προσθέτει: «Μίλησα με το παιδί που ήταν μαζί της στο αυτοκίνητο και το μοναδικό που έχει είναι λίγες γρατζουνιές. Το παλικάρι αυτό το γνώριζε δυο μήνες περίπου, είναι 40 ετών και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στα Χανιά, δεν ξέρω τι σχέση είχε με το παιδί μου. Και η αλήθεια να βρεθεί η Κορίνα όμως δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Τελευταία φορά την είδα από κοντά τον Οκτώβριο, μιλάγαμε και με βίντεοκλήση».

Η 25χρονη Κορίνα ζούσε στα Χανιά και ήταν φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ όνειρό της ήταν να μείνει κάποια στιγμή μόνιμα στη Γαύδο: «Στην Κρήτη και για την ακρίβεια στα Χανιά ζούσε εδώ και χρόνια. Ξεκίνησε εκεί της σπουδές της και τα καλοκαίρια μαζί με φίλους της πήγαιναν πάντα για camping στην Γαύδο. Λάτρευε το νησί αυτό και στόχος της ήταν κάποια στιγμή να πάει και να μείνει μόνιμα εκεί. Όποτε μπορούσε ερχόταν στην Κέρκυρα αλλά και εγώ την επισκεπτόμουν. Ήμασταν δεμένη οικογένεια, της λείπαμε και μας έλειπε».

Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο

Η τραγωδία σημειώθηκε 

στην περιοχή Βαθύ Σέλι. Στο όχημα επέβαινε και ένας άντρας ο οποίος, ωστόσο, μεταφέρθηκε τραυματισμένος αρχικά στο Ιατρείο Γαύδου ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη, με αεροδιακομιδή, όπως έγινε γνωστό, στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία το όχημα ήταν σταματημένο, όταν «λύθηκε» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να πέσει στο γκρεμό πριν οι δύο επιβάτες προλάβουν να αντιδράσουν.

Μετά το τραγικό δυστύχημα, ο Δήμος Γαύδου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την 25χρονη που έχασε τη ζωή της.

«Ο αναπάντεχος χαμός μιας νεαρής και πολύ γλυκιάς κοπέλας στη Γαύδο, γέμισε θλίψη το νησί μας. Από την πρώτη στιγμή της είδησης του ατυχήματος εθελοντές μας έσπευσαν στο σημείο ώστε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά δυστυχώς ο χρόνος και η σοβαρότητα των τραυμάτων της κοπέλας δεν ήταν σύμμαχοί μας. Ως δημοτικό συμβούλιο εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους της με την ευχή να μην υπάρξει άλλο θύμα τροχαίου στο νησί μας».

πηγή protothema.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις