Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης δέχεται στη φυλακή μία γυναίκα που θα φέρει ανατροπές

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης δέχεται στη ...

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 με τον Βόσκαρη να εχει τιμωρηθεί για τους βιασμούς, τη Σοφούλα να έχει τραβήξει το δρόμο για το μοναστήρι και τον μικρό Σέργιο να ζητάει τη μητέρα του την Ασημίνα, ενώ ο Νικηφόρος αρνείται στο παιδί να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Απριλίου, ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει για τη Δρόσω, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος, έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο τον Συνεταιρισμό.

 
Ωστόσο, το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά. Ο Γραμματικός συνδέει τον Μελέτη με τους Άβαντες, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθειά του είναι χρήσιμη για να φτάσει στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδελφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο εκεί, ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για τον γάμο.

Σύμφωνα με τα spoiler για τα επόμενα επεισόδια ο Δούκας ετοιμάζει σκληρή τιμωρία εναντίον του Νικηφόρου, που τον πρόδωσε, ενώ ο Γραμματικός θα γίνει ένα ράκος από την σκληρή απόφαση της Πηνελόπης. Παράλληλα, ο έρωτας της Δρόσως και του Κωνσταντή θα περάσει σαράντα κύματα.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight