Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τον σκότωσαν με 10 σφαίρες - Τι έδειξε η νεκροτομή

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τον σκότωσαν με 10 σ...

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Πολλαπλά ήταν τα τραύματα από σφαίρες που προκάλεσαν οι σφαίρες που δέχθηκε ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ στη δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του στο Άλιμο.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα νεκροτομής ο δημοσιογράφος φέρει δύο τραύματα κεφάλι, ένα στον λαιμό, έξι στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στη παλάμη που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να να προστατευτεί.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα προέκυψε από το τμήμα βαλλιστικής της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ότι το όπλο των 9ΜΜ που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη έκνομη ενέργεια.

Δύο σημαντικές μαρτυρίες και το υλικό από κάμερες και κινητά είναι εκείνα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αναλυτών της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της στυγνής δολοφονίας του Γιώργου Kαραϊβάζ για να φτάσουν στους δράστες και τα κίνητρα τους. 
Όπως είπε μιλώντας στο Open o Πάνος Σόμπολος «έχουμε να κάνουμε εδώ με μία δολοφονία πολύ καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη και σίγουρα οι δράστες ήθελαν να τον στείλουν στον άλλο κόσμο, γιατί δεν τον πυροβόλησαν μία φορά, δύο φορές, τρεις φορές». Οι κινήσεις των δραστών δείχνουν πως εκτελούσαν ένα «συμβόλαιο θανάτου».

Μάλιστα ο δολοφόνος φέρεται να έριξε και χαριστική βολή στον Γιώργο Kαραϊβάζ για να μην αφήσει κανένα περιθώριο να επιζήσει. «Παρακολουθούσαν τον Γιώργο Kαραϊβάζ, ήξεραν τα κατατόπια εντός εισαγωγικών, ήξεραν το σημείο και έδρασαν με έναν τρόπο που έχει στοιχεία επαγγελματισμού, δηλαδή κάποιος πληρώθηκε» είπε στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ό,τι συμβαίνει» ο βαλλιστικός αναλυτής Γ. Ραυτογιάννης. 

Οι δράστες φαίνεται να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του δημοσιογράφου και να είχαν συνεργούς. Τώρα οι αστυνομικές αρχές θα εξετάσουν ενδελεχώς τις υποθέσεις που ερευνούσε στο δημοσιογράφος, προκειμένου να εξιχνιάσουν αν μέσα σε κάποια από αυτές βρίσκονται εκείνοι που αποφάσισαν να του κλείσουν το στόμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις