Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο μεγάλο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας από τον ΟΑΕΔ

Νέο μεγάλο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασία...

Προς δίμηνη παράταση στο τρέχον

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για απασχόληση σε φορείς του Δημοσίου ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας για περίπου 25.000 ανέργους, ενώ μέχρι να προκηρυχθεί θα δοθεί μέχρι δύο μήνες παράταση στο πρόγραμμα που τρέχει ήδη, για 36.500 ωφελούμενους.

Ειδικότερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News θα δοθεί παράταση μέχρι δύο μήνες στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που τρέχει ήδη καθώς οι πρώτες συμβάσεις λήγουν μέσα στον Απρίλιο προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του δεύτερου κύκλου του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για περίπου 25.000 άτομα.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Εργασίας αυτή την περίοδο συζητάει τις λεπτομέρειες του δεύτερου κύκλο του "Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ), συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων". Ωστόσο μέχρι την τελική προκήρυξη του νέου κύκλου θα δοθεί μια μικρή παράταση μέχρι δύο μηνών στο τρέχον πρόγραμμα που αφορά 36.500 εργαζομένους σε φορείς του Δημοσίου. Ο νέος κύκλος αναμένεται να αφορά περίπου 25.000 ωφελούμενους χωρίς όμως να είναι ακόμη ο τελικός αριθμός για απασχόληση σε δημόσιους φορείς της χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις