Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την αναβάθμιση των χειρουργείων του Καραμανδανείου ζήτησε η Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την αναβάθμιση των χειρουργείων του Καρα...

Η βουλευτής Αχαΐας επισκέφθηκε μαζί με τον διοικητή του Καραμανδανείου Π. Αθανασόπουλο τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη συνάντησε η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξόπουλου, μαζί με τον διοικητή του Καραμανδανείου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Παύλο Αθανασόπουλο.

Η επίσκεψη όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που η Βουλευτής κ. Αλεξοπούλου έχει αναλάβει, όσον αφορά στην αναβάθμιση των χειρουργείων του Καραμανδανείου και σε συνέχεια της σύσκεψης εργασίας που είχε τον Φεβρουάριο, στην εταιρεία  “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.”  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αθανάσιο Γιάνναρη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης ενημερώθηκε για την αναγκαιότητα των κτηριακών παρεμβάσεων και της ανανέωσης του εξοπλισμού στα χειρουργεία του Νοσοκομείου, καθώς το Καραμανδάνειο εξυπηρετεί περιστατικά από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά και ένα σημαντικό αριθμό παιδιών της υπόλοιπης Πελοποννήσου και της Ηπείρου.

Τέλος η Χριστίνα Αλεξοπούλου ζήτησε να ληφθεί μέριμνα, ώστε να εξευρεθούν οι απαραίτητοι πόροι για να μπορεί το Νοσοκομείο να λειτουργεί αποδοτικά, με τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις