Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Tο καρναβαλικό πάρτι στις σκάλες και η στάση της αστυνομίας - Τι λέει ο Πρόεδρος των Αστυνομικών-ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Tο καρναβαλικό πάρτι στις σκάλες ...

Εικόνες που σε τίποτα δεν θύμιζαν εποχή πανδημίας και... lockdown σημειώθηκαν στην Πάτρα, χθες βράδυ

Εικόνες που σε τίποτα δεν θύμιζαν εποχή πανδημίας και... lockdown σημειώθηκαν στην Πάτρα, χθες βράδυ, όπως κατέγραψε το thebest.gr, με δεκάδες άτομα να συγκεντρώνονται στα σκαλιά της Αγίου Νικολάου και στην περιοχή του Κάστρου.

Το υπαίθριο πάρτι κάνει σήμερα τον γύρο της χώρας. Μιλώντας για τη στάση της αστυνομίας απέναντι στο συμβάν μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας επεσήμανε ότι η ΕΛ.ΑΣ ,όταν συγκεντρώθηκε ο κόσμος, κράτησε πιο ήπια στάση και τους προέτρεψε με ηχητικά μηνύματα να τηρήσει τα μέτρα, "αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε", ανέφερε. "Από τη στιγμή που συγκεντρώθηκε όλος αυτός ο κόσμος ήταν πολύ δύσκολο για την αστυνομία να κάνει την οποιαδήποτε επέμβαση και ειδικά λόγω της έντασης των τελευταίων ημερών. Ηταν μια ιδιόμορφη περιοχή το σημείο αυτό. Οι σκάλες της Αγίου Νικολάου είναι απότομες" και όπως πρόσθεσε οποιαδήποτε επέμβαση της αστυνομίας στο μείγμα του κόσμου που ήταν εκεί, θα πυροδοτούσε περαιτέρω έκρηξη παρά θα έλυνε το πρόβλημα", επεσήμανε ο κ. Τσίτσικας.

Δείτε επίσης στο βίντεο που ακολουθεί τι λέει μητέρα συλληφθέντα στο πάρτι του Μιντιλογλίου το βράδυ του Σαββάτου. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα και θα οδηγηθούν την Τετάρτη στο αυτόφωρο. Σύμφωνα με την αστυνομία ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες και ένας ακόμα που αναζητείται είχαν εμπλοκή στο κορωνοπάρτι της Οβρυάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις