Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Mια αλλιώτικη Κυριακή Καρναβαλιού στην Πάτρα- Τι θα βλέπαμε και τι θα δούμε

Mια αλλιώτικη Κυριακή Καρναβαλιού στην Π...

Χωρίς τις γνωστές παρελάσεις στον δρόμο παρά με καρναβαλικές πινελιές και με διαδικτυακές στιγμές καρναβαλιού

 To lockdown που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός αφήνει λίγο παραπάνω το αποτύπωμά του στην Πάτρα η οποία σήμερα σε κανονικές συνθήκες θα βίωνε την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού με τη Μεγάλη Παρέλαση όπου δεκάδες χιλιάδες καρναβαλιστές θα έβγαιναν στους δρόμους χορεύοντας, διώχνοντας το γκρίζο μέσα από τις στιγμές του κεφιού και του ξεφαντώματος.

Παράλληλα θα βλέπαμε τις δημιουργίες των πληρωμάτων εκείνων που με μεγάλη διαδρομή στο Πατρινό Καρναβάλι δίνουν όλη τους την τέχνη, τη φαντασία και το μεράκι για τη στολή, το καπέλο, τη μασκαράτα ή το άρμα τους .  Στην αρχή της παρέλασης θα βλέπαμε τα άρματα του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου.

Αντ΄αυτού τις τελευταίες ημέρες τα social media Πατρινών γεμίζουν από καρναβαλικές αναμνήσεις από περασμένα χρόνια, ενώ ‘πινελιές’ δόθηκαν και χθες μέσα από ομάδες όπως οι Στρατηγοί, οι Σφήκες και το άσπρο μαύρο.

 

 

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι , πάνω κάτω την ώρα που θα είχαμε τη Μεγάλη Παρέλαση έξι djs που στο παρελθόν έχουν «ντύσει» μουσικά τις παρελάσεις, θα μας διασκεδάσουν στο σπίτι μας  με live streaming. Έτσι οι DJs Στέλιος Αποστολόπουλος, Τάκης Νιάρος, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Παναγιώτης Κολλιόπουλος, dj Gogos & dj Luigi, έμπειροι και επαγγελματίες στο είδος, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σας ΘΥΜΗΣΟΥΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.

Το link για να συνδεθείτε:

http://bit.ly/3qDXr7c

Επίσης, σήμερα  στις 16.00 ξεκινά μια διαφορετική παρέλαση. Όπως αναφέρει η ΚΕΔΗΠ, συντονιστείτε στο κανάλι της στην πλατφόρμα του youtube (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ) και στην επίσημη σελίδα της carnivalpatras.gr και απολαύστε τη!

H παρέλαση θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από τον τηλεοπτικό σταθμό Super B την Κυριακή 14 Μαρτίου και ώρα 19.00.

Διοργάνωση από τα μέλη της γνωμοδοτική επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2021:

Νίκος Αναστασόπουλος, Μάνια Ασημακοπούλου, Ζωή Βλάχου, Νίνος Ηλιόκαυτος, Ανδρέας Καραχάλιος, Ασπασία Παΐζη, Άμπυ Παναγιωτοπούλου, Έφη Ράπτη.

Παρουσίαση: Κατερίνα Τσουκαλά

Μινιατούρες-αντίγραφα αρμάτων Καρναβαλικού Εργαστηρίου: Θανάσης Μοσχόπουλος

Εκτέλεση παραγωγής: Nui Arts

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις