Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ πίστευε ότι ο χαρακτήρας του στο «The Undoing» ήταν ο δολοφόνος

Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ πίστευε ότι ο χαρακ...

Ο 85χρονος Καναδός ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο των Critics Choice Awards για το ρόλο του στη σειρά του HBO

Ο σπουδαίος Καναδός ηθοποιός Ντόναλντ Σάδερλαντ στα 85 του χρόνια και με μία πλούσια καριέρα πίσω του, παραμένει ενεργός στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πράγματα και μάλιστα έτυχε και βράβευσης για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «The Undoing» σε σκηνοθεσία της Σουζάνε Μπίερ όπου παίζει μαζί με τον Χιου Γκραντ και την Νικόλ Κίντμαν. Ο Ντόναλντ Σάδερλαντ που έχει πρωταγωνιστήσει σε αξιόλογες ταινίες όπως την «Εξαφάνιση» πλάι στην Τζέιν Φόντα, στο «Mash», στο «Don't Look Now - Μετά τα μεσάνυχτα» του Νίκολας Ρεγκ με την Τζούλι Κρίστι και στο κοινωνικό φιλμ «Συνηθισμένοι Άνθρωποι» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ που είχε θριαμβεύσει στα Όσκαρ το 1981, αποκάλυψε ότι κανένας από τους ηθοποιούς δεν ήξερε ποιος ήταν ο ένοχος της ιστορίας του «The Undoing» μέχρι που έλαβαν το σενάριο για το φινάλε.

Ο Σάδερλαντ υποδύθηκε στη σειρά, τον πλούσιο πατέρα του χαρακτήρα της Νικόλ Κίντμαν, ο οποίος ήταν σε διαμάχη με τον σύζυγό της (Χιου Γκραντ) που κατηγορείται για δολοφονία.

Στη σειρά θρίλερ «The Undoing» του HBO που καθήλωσε τους θεατές, από το πρώτο επεισόδιο, οι θαυμαστές άρχισαν να κάνουν υποθέσεις για το ποιος δολοφόνησε τον χαρακτήρα της Ματίλντα Ντε Ανγκέλις.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου Αμερικής - Καναδά (Critics Choice Awards) την περασμένη Κυριακή ο πάντα ακμαίος Ντόναλντ Σάδερλαντ είπε ότι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν εν τέλει ο δολοφόνος.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight