Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Του έσκασε η μολότοφ στο κράνος- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Του έσκασε η μολότοφ στο κράνος- ΦΩΤΟ

Τι καταγγέλλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Στο κράνος βρήκε η μολότοφ τον αστυνομικό χθες στην Πάτρα όπως αναφέρει  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Η ανακοίνωσή της έχεις ως εξής;

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Χθές 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 21:00 στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου  και Ερμού στην Πάτρα, δυο δικυκλιστές Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας  Πατρών δέχθηκαν μια άνανδρη, ύπουλη και δολοφονική επίθεση με βόμβες  μολότοφ. Ευτυχώς για τους Συναδέλφους μας η τύχη αλλά και η εμπειρία τους,  βοήθησαν ώστε να μην τραυματιστούν σοβαρά ή ακόμα και θανάσιμα.  H μια βόμβα χτύπησε τον έναν Αστυνομικό στο κεφάλι προκαλώντας του  ελαφρύ τραυματισμό, λόγω του κράνους, και ευτυχώς δεν εξεράγη πάνω στο  σώμα του. Ο δεύτερος Αστυνομικός πέρασε μέσα από τις φλόγες δεύτερης  βόμβας που εξεράγη στο οδόστρωμά. Και οι δύο έμπειροι δικυκλιστές διατήρησαν  την ισορροπία τους ενώ δεν τραυματίστηκαν και από πιθανή πτώση από τις  μοτοσυκλέτες τους, παρά την αιφνίδια επίθεση με τις βαριές, φλεγόμενες γυάλινες  μπουκάλες που τους εκτοξευτήκαν από σημαντικό ύψος.  


Η Ένωση μας καταδικάζει απερίφραστά αυτή την άνανδρη και με  ανθρωποκτόνο πρόθεση ενέργεια των μέχρι στιγμής άγνωστων ατόμων και  αναμένει από την πολιτεία την παραδειγματική τους τιμωρία. Ακόμα αναμένουμε  την σαφή καταδίκη της ενέργειας αυτής από κάθε φορέα πολιτικό, αυτοδιοικητικό  αλλά και κάθε κοινωνική συλλογικότητα.  
Ο Αστυνομικός αυτή την δύσκολή περίοδο βρίσκεται καθημερινά στην  πρώτη γραμμή εκθέτοντας την υγεία του και την ζωή του ακόμα, για την  προστασία των Πολιτών και της χώρας.  
  
ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΕΤΑΙ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις