Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύκλωμα κοκαΐνης: Η γκαρσονιέρα στην Αρόη και η µονοκατοικία στο Μπεγουλάκι

Κύκλωμα κοκαΐνης: Η γκαρσονιέρα στην Αρό...

Αύριο στον ανακριτή Πατρών οι τέσσερις συλληφθέντες

Από την έρευνα των αστυνοµικών της ∆ίωξης Ναρκωτικών Πάτρας σύµφωνα µε πληροφορίες που επικαλείται σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» προέκυψε, ότι ακίνητα που χρησιμοποιούσε το κύκλωμα εμπορίας κοκαϊνης στην Πάτρα ανήκουν στον 59χρονο αρχηγό και χρησιµοποιούνταν ως χώροι για την αποθήκευση της ναρκωτικής ουσίας. Πρόκειται για µια γκαρσιονιέρα στην Αρόη και µια µονοκατοικία στο Μπεγουλάκι.

Στα συγκεκριµένα σηµεία κατέληγε και φυλασσόταν η κοκαΐνη, µε το που έφθανε στην Πάτρα από την Αθήνα. Εκεί οι συλληφθέντες φέρεται ότι διαµοίραζαν την κοκαΐνη σε δόσεις και στη συνέχεια τη διακινούσαν. Οπως λέει η εφημερίδα µια φορά τον µήνα για διάστηµα τουλάχιστον έξι µηνών, εκτελείτο το δροµολόγιο µε τη συνδροµή γιατρού (καρδιολόγου) – χρήστη που παρείχε στους διακινητές, πλαστές βεβαιώσεις µετακίνησης για ιατρικούς λόγους.. Μάλιστα η φήµη που φέρεται να συνόδευε τους «4» στην «πιάτσα», αφορούσε την ποιότητα της ναρκωτικής ουσίας που διέθεταν.

Πρόσωπα που γνωρίζουν πράγµατα και καταστάσεις ανέφεραν στην «Π», ότι ο 59χρονος δεν δίσταζε να διαφηµίζει το προϊόν δηλώνοντας «Είµαστε οι καλύτεροι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις