Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στον Ανακριτή οι συλληφθέντες για την κοκαϊνη

Πάτρα: Στον Ανακριτή οι συλληφθέντες για...

Την Παρασκευή

Στα δικαστήρια της Πάτρας, ενώπιον του Ανακριτή, θα βρεθούν την Παρασκευή οι 4 συλληφθέντες για την υπόθεση διακίνησης κοκαϊνης που αποκαλύφθηκε προ ημερών. Οι συλληφθέντες ετοιμάζονται να αντικρούσουν τις κατηγορίες ενώπιον του Ανακριτή, για τον οποίο πήραν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Οι συλληφθέντες διώκονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε κοκαϊνη το τελευταίο 6μηνο στην Πάτρα. Η Δίωξη Ναρκωτικών εξάρθρωσε το κύκλωμα όταν ακινητοποίησε το όχημα ενός εκ των συλληφθέντων στην ΝΕΟ Αθηνών Πατρών, στο ύψος του Λαμπιρίου, και σε έλεγχο βρέθηκε μια συσκευασία με 1.156 γραμμάρια κοκαΐνης, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη πίσω από τη συσκευή αναπαραγωγής ήχου του οχήματος. Ακολούθησε έλεγχος στα σπίτια των υπόπτων και συλλήψεις.

«Τους τελευταίους πέντε μήνες είχαν διακινήσει σε 60 πελάτες, περισσότερα από 580 γραμμάρια κοκαΐνης, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 46.000 ευρώ, ενώ από την διακίνηση της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης, η οργάνωση θα αποκόμιζε χρηματικό όφελος 92.500 ευρώ», σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις