Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΚΙΝΑΛ: Στη Δυτική Ελλάδα οι Ψηφιακές Περιοδείες

ΚΙΝΑΛ: Στη Δυτική Ελλάδα οι Ψηφιακές Περιοδείες

Σκοπός του Κινήματος Αλλαγής είναι να έρθει σε επαφή με ανθρώπους από την περιφέρεια

Στη Δυτική Ελλάδα συνεχίζονται αυτήν την εβδομάδα οι λεγόμενες «Ψηφιακές Περιοδείες» του Κινήματος Αλλαγής. Τη Δευτέρα 1η Μαρτίου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά θα πραγματοποίησει -διαδικτυακή- ομιλία για το Ταμείο Ανάκαμψης ενώ, μαζί της θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Σημειώνεται ότι η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Τη Τρίτη, 2 Μαρτίου, στην Ηλεία θα συζητηθεί και πάλι το Ταμείο Ανάκαμψης με την παρουσία του γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη και του Απόστολου Πόντα ενώ στις 20:00 σε Περιφερειακό επίπεδο η πρόεδρος θα συνομιλήσει για θέματα Υγείας.


Τη Τρίτη 3 Μαρτίου, στην Αιτωλοακαρνανία στις 20:00 η Φώφη Γεννηματά μαζί με τον επικεφαλής του Δικτύου Νέας Γενιάς, Γιώργο Τσούμα θα συνομιλήσει για θέματα που αφορούν τις νεότερες ηλικίες σε Περιφερειακό επίπεδο. Ενώ, νωρίτερα στις 18:00 ο Κώστας Σκανδαλίδης μαζί με τον πρώην υπουργό Φίλιππο Σαχινίδη θα μιλήσουν για το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σημειώνεται ότι σκοπός του Κινήματος Αλλαγής, είναι να έρθει σε επαφή με ανθρώπους από την περιφέρεια. Καθώς όμως αυτή τη στιγμή, λόγω της πανδημίας, είναι δύσκολη η φυσική παρουσία έχουν θέσει ως βασικό στόχο να φτάσει η φωνή του κόμματος σε κάθε γωνιά της χώρας με ψηφιακό τρόπο. Ενώ η Φώφη Γεννηματά, επικοινωνεί και με παλαιότερα Τοπικά στελέχη των περιοχών που «επισκέπτονται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις