Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατρός και νοσηλεύτρια του Καραμανδανείου, θετικοί στον κορωνοϊό- 4 συνολικά κρούσματα στο προσωπικό

Γιατρός και νοσηλεύτρια του Καραμανδανεί...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Ένα παιδί ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού νοσηλεύεται στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο

Θετικές στον κορωνοϊό διαγνώστηκαν χθες αργά το απόγευμα μια γιατρός καθώς και μια νοσηλεύτρια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας ενώ συνολικά τα κρούσματα στο προσωπικό του νοσοκομείου αγγίζουν τα 4 αφού όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr θετικοί διαγνώστηκαν και δύο διοικητικοί υπάλληλοι.

Όπως πληροφορείται το thebes.gr και οι δύο είναι ασυμπτωματικές και ελέγχθηκαν λόγω κρούσματος που φέρονται να είχαν στο οικογενειακό τους περιβάλλον και είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Παύλος Αθανασόπουλο, ήδη έχουν υποβληθεί σε rapid test δέκα άτομα από το νοσοκομείο που ήρθαν σε επαφή με τις δύο γυναίκες τα οποία βγήκαν αρνητικά ενώ υποβλήθηκαν και σε μοριακό έλεγχο και αναμένονται τα αποτελέσματα και σήμερα είναι εκτός της εργασίας τους.

Ο κ. Αθανασόπουλος επισημαίνει ότι οι επαφές των δύο κρουσμάτων έγιναν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ενώ τηρούνταν όλα τα μέτρα προστασίας, (διπλές μάσκες, αεριζόμενος χώρος) και εκτιμά πως δεν έχει γίνει διασπορά και προσθέτει πως όλοι πλην ενός, έχουν κάνει το εμβόλιο.

Στο μεταξύ αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για κορωνοϊό των δύο παιδιών που νοσηλεύονταν χθες στο Καραμανδάνειο ως ύποπτα ενώ αυτή τη στιγμή στο νοσηλευτικό ίδρυμα στον χώρο των υπόπτων νοσηλεύεται ένα μόνο παιδί.

Eπιπρόσθετα,  εξιτήριο έλαβε το 22 ημερών βρέφος από την Παιδιατρική του ΠΓΝΠ ενώ παραμένει για νοσηλεία η 15χρονη που παρουσιάζει πονοκέφαλο και διαγνώστηκε θετική και διενεργούνται εξετάσεις. Όπως επισημαίνει ο Διευθυντής της Παιδιαιτρικής Γαβριήλ Δημητρίου μιλώντας στο thebest.gr η κατάσταση της υγείας της είναι καλή. Ως τώρα δεν υπάρχει άλλη νοσηλεία παιδιού με κορωνοϊό στην κλινική ενώ νοσηλεύεται μόνο ένα στα ύποπτα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις