Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπόθεση Λιγνάδη: Τι απαντά η δικηγόρος της 40χρονης για τα σχόλια του Αλέξη Κούγια

Υπόθεση Λιγνάδη: Τι απαντά η δικηγόρος τ...

Δείτε το βίντεο

«Τα ακραία ομοφοβικά σχόλια που ακούστηκαν από τη μεριά της υπεράσπισης είναι μία προσπάθεια να μην ακουστούν οι φωνές των θυμάτων», δήλωσε στο Mega η δικηγόρος της 40χρονης που κατέθεσε εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στα όσα είπε ο συνήγορος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας. «Εμείς από πλευράς μας πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι πρέπει να δοθεί ο χώρος και ο λόγος σε όσους έχουν να καταγγείλουν κάτι, να το κάνουν στις αρμόδιες αρχές», είπε ακόμη η κα. Χρύσα Παπαδοπούλου καθιστώντας σαφές πως «η δικαιοσύνη θα αποφασίσει ποιος είναι ένοχος ή αθώος και για ποιο αδίκημα, αλλά αυτό που είναι σημαντικό για εμάς ως κοινωνία και αυτό που έχει ξεκινήσει από τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, είναι να δοθεί ο χώρος να ακουστούν οι φωνές αυτές».

 Στη συνέχεια η κα. Παπαδόπουλου έπειτα από ερώτηση για τη σχέση που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε πως «η εντολέας μου δεν θέλει δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της και πως έχει θιγεί η υπόληψή της με όσα ακούγονται» επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως δεν θέλει να αναπαράξει οποιοδήποτε στοιχείο έχει ήδη βγει στη δημοσιότητα και να δώσει περισσότερη τροφή. 


«Επειδή έχουν γίνει πολλά αυτές τις τελευταίες μέρες, απλά να θυμίσω, επειδή άκουσα περί ισχυρισμού σκευωρίας δικηγόρων και από το ΣΕΗ, ότι είναι αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή γιατί αρχικά είχαμε ακούσει για πολιτική σκευωρία εις βάρος της κ. Μενδώνη», ανέφερε η δικηγόρος και κατέληξε: «Βέβαια, η υπεράσπιση δεν ρωτήθηκε ποιος ήταν πίσω από αυτή την υποτιθέμενη σκευωρία και το γεγονός ότι έχει υπάρξει αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή είναι σημειωτέο. Δεν θα κρίνω εγώ τι σημαίνει, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί».Δείτε το βίντεο από το Mega:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις