Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε ετοιμότητα και τρίτη κλινική covid στο Ρίο- 16 στις ΜΕΘ, 5 διασωληνωμένοι

Πάτρα: Σε ετοιμότητα και τρίτη κλινική c...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πέντε οι κενές κλίνες

Μία τρίτη κλινική covid είναι σε ετοιμότητα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Διαθέτει 29 κρεβάτια που προορίζονται για ασθενείς που νοσούν με κορωνοϊό. Παράλληλα, κάθε ώρα που περνάει, οι νοσηλείες στο νοσοκομείο αυξάνονται με τα περιθώρια να στενεύουν.

Αυτή τη στιγμή στην κλινική covid του νοσοκομείου νοσηλεύονται 43 ασθενείς στην κλινική ενώ αρκετά μεγάλος είναι ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. Πιο συγκεκριμένα στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 16 ασθενείς από τους οποίους διασωληνωμένοι είναι οι 5. Να σημειώσουμε ότι πέντε είναι τα κενά κρεβάτια στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας.

«Το σύστημα υγείας λειτουργεί αντέχει, αυξήσαμε τα όρια, αλλά υπάρχουν. Χρειάζεται από όλους προσπάθεια προκειμένου να τα καταφέρουμε. Η τήρηση των μέτρων είναι αναγκαία» λέει ο υποδιοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Μπάκος.

Να υπογραμμίαουμε ότι χθες, Tρίτη, εκτοξέυτηκαν τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα αλλά και στην περιοχή. Καταγράφτηκαν συνολικά 2.147 κρούσματα στη χώρα, εκ των οποίων 121 στην Αχαΐα, 31 στην Ηλεία και 30 στην Αιτωλοακαρνανία. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις