Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Ο Αιγιώτης ηθοποιός Bασίλης Χαραλαμπόπουλος στην σειρά «Καρτ ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ

Ο Αιγιώτης ηθοποιός Bασίλης Χαραλαμπόπου...

Το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίζεται η τηλεοπτική σειρά έχει αναφορές στην Πάτρα και τα Καλαβρυτα.

Ανακοινώθηκαν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές για την σειρά της Βικτόριας Χίσλοπ. Στη σειρά θα δούμε τον Αιγιώτη ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Το «Καρτ ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ, η νέα σειρά, δηλαδή, που ετοιμάζει η βραβευμένη βρετανίδα συγγραφέας, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της,  για την κρατική τηλεόραση – έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία για να φτάσει στις οθόνες μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τα γυρίσματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη.

Για τη σειρά έχουν επιλεγεί 12 ηθοποιοί, όσα και τα επεισόδια της σειράς τα οποία θα είναι αυτοτελή και σε κάθε ένα από αυτά θα λαμβάνει μέρος ένας από τους 12 πρωταγωνιστές, για να βοηθήσει – μέσα από το ρόλο του -τον κεντρικό ήρωα, να βρει τις απαντήσεις που αναζητά σχετικά με τα καρτ ποσταλ που κρατά στα χέρια του.

Να σημειώσουμε ότι το βιβλίο έχει αναφορές στην Πάτρα και τα Καλαβρυτα.

Τρεις από αυτούς τους ηθοποιούς στη σειρά λοιπόν είναι η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Ορφέας Αυγουστίδης – ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και στο “Νησί το 2010 – και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Στη σειρά θα δούμε και τον ηθοποιό Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Στο νησί εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται η ίδια η συγγραφέας, Βικτόρια Χίσλοπ, άνθρωποι της παραγωγής αλλά και κάποιοι τεχνικοί για να κάνουν το ρεπεράζ, την έρευνα δηλαδή για να βρεθούν οι χώροι που θα χρησιμοποιηθούν στα γυρίσματα. Οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν όλη αυτή τη διαδικασία με μεγάλη χαρά αφού χαίρονται για την προβολή του τόπου τους.

Η ανακοίνωση  της ΕΡΤ για τη σειρά 

Η ΕΡΤ, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει και επισήμως τη συνεργασία της με τη διάσημη συγγραφέα Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία απέκτησε πρόσφατα την ελληνική ιθαγένεια. Την επόμενη σεζόν, η ΕΡΤ1 θα εντάξει στο πρόγραμμά της μια ολοκαίνουργια σειρά 12 αυτοτελών επεισοδίων, βασισμένη σε βιβλία της βραβευμένης Βρετανίδας συγγραφέως, ιδιαίτερα αγαπητής στο ελληνικό κοινό από το μυθιστόρημά της «Το νησί».

Η κεντρική υπόθεση της σειράς θα στηριχθεί στα βιβλία της Χίσλοπ «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» και την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης και η Αλεξάνδρα Κ*.

Πρόκειται για δώδεκα συναρπαστικές και αυτοτελείς ιστορίες, που θα διαδραματίζονται όλες στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή διαφορετικών κάθε φορά ηθοποιών, ενώ πρωτοποριακή για τα δεδομένα της χώρας μας θα είναι και η παραγωγή, καθώς θα χρησιμοποιηθούν οι πλέον σύγχρονες τεχνικές μέθοδοι.

Το μεγαλύτερο μέρος της σειράς θα γυριστεί στην Κρήτη και κυρίως στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο, αγαπημένο τόπο της Βικτόρια Χίσλοπ, ενώ γυρίσματα θα γίνουν και στο Λονδίνο, καθώς συνδετικός κρίκος σε όλες ιστορίες θα είναι ένας Έλληνας, ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture