Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση των Βουλευτών Αχαΐας του Σύριζα με το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Πατρών

Συνάντηση των Βουλευτών Αχαΐας του Σύριζ...

Για τα προβλήματα του κλάδου

Το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Βουλευτών Αχαΐας του Σύριζα – ΠΣ Αθανασίας [Σίας] Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων ΤΑΞΙ Πατρών και Περιχώρων «Ο Άγιος Χριστόφορος», Παναγιώτη Σκέντζο και Γεώργιο Σίδερη, με θέμα την ενημέρωση των Βουλευτών για την αντιμετώπιση του κλάδου των ΤΑΞΙ από την κυβέρνηση.

Η λειτουργία των ΤΑΞΙ κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν σταμάτησε. Επιβλήθηκαν όμως περιορισμοί στον τρόπο λειτουργίας τους, οι οποίοι, παράλληλα με την απουσία μέτρων στήριξης, έχουν οδηγήσει τους περισσότερους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ σε οικονομική ασφυξία.

Έτσι και ο κλάδος των ΤΑΞΙ έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των έντονα αδικημένων επαγγελμάτων, αφού η Κυβέρνηση έχει αφήσει δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ στην τύχη τους, οδηγώντας τους ίδιους και τις οικογένειές τους στην ανέχεια και στην εξαθλίωση.

Σημειώνουμε ότι ο κλάδος των ΤΑΞΙ αποτελείται κατά συντριπτική πλειοψηφία  από αυτοαπασχολούμενους, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική υποδομή να αντέξουν τις πιέσεις που έφεραν τα απανωτά περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας. Χωρίς κόσμο να κινείται, χωρίς νυκτερινή ζωή, χωρίς πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα, χωρίς τουρισμό, χωρίς μαθητικά δρομολόγια, το ΤΑΞΙ ήταν και είναι μία επιχείρηση ανοικτή μεν χωρίς πελατολόγιο δε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις