Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ένας Αιγιώτης ηλεκτρολόγος στη Φάρμα του ANT1

Ένας Αιγιώτης ηλεκτρολόγος στη Φάρμα του ANT1

Νέα συμμετοχή από την Αχαϊα σε τηλεοπτικό ριάλιτι

Η “Φάρμα” έρχεται σύντομα στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και ο σταθμός έδωσε στη δημοσιότητα τους 14 παίκτες που τελικά μπαίνουν στο reality! Ανάμεσά τους και ο Αιγιώτης ηλεκτρολόγος Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας, σε μία οικογένεια με 10 παιδιά, 5 αγόρια και 5 κορίτσια (ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι 32 ετών και ο μικρότερος 17).
Εργαζόταν από νεαρή ηλικία ώστε να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του, κάτι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Ο Βασίλης, αν και σπούδασε στην Πάτρα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, εργάζεται στο χώρο της εστίασης, ενώ κάνει και διάφορα μεροκάματα σε αγροτικές δουλειές, κάτι που τον κάνει να νιώθει σίγουρος για τη διαβίωση του στη Φάρμα.
Μια δύσκολη περίοδος στη ζωή του ήταν το διαζύγιο των γονιών του, πριν από 15 χρόνια. Έχει υπάρξει 2 φορές ερωτικός μετανάστης. Το 2016 ακολούθησε την τότε σύντροφο του στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 2018 έφτασε μέχρι τη Ρωσία. Αυτή την περίοδο είναι μόνος. Ο λόγος που μπαίνει στη Φάρμα είναι για να διεκδικήσει το έπαθλο και να κάνει κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight