Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση σκύλου έστειλε καταμετρητή ρεύματος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Επίθεση σκύλου έστειλε καταμετρητή ρεύμα...

Τον δάγκωσε στα πόδια

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, καταμετρητής ρεύματος με αποτέλεσμα το θύμα να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο άνδρας, 55 ετών, πήγες το μεσημέρι της Δευτέρας στην Βαλμαντούρα για να κάνει τη δουλειά του, όπου και δέχθηκε την επίθεση του σκύλου που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σκύλος πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του. Δεν ήταν, όπως λέει, η πρώτη φορά που είχε πάει στην συγκεκριμένη αποθήκη για να καταγράψει την κατανάλωση του ρεύματος, ωστόσο πρώτη φορά βρέθηκε αντιμέτωπος με το ζώο που τον δάγκωσε.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του, ο σκύλος των άρπαξε από το αριστερό του πόδι, εκείνος άρχισε να φωνάζει βοήθεια, ωστόσο δεν υπήρχε κανείς κοντά για να ανταποκριθεί στο κάλεσμά του.

Το ζώο τον άρπαξε και από το δεξί πόδι, και μετά από πάλι κατάφερε να του ξεφύγει και να φτάσει μέχρι το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας.

Οι εκεί γιατροί, αφού τον εξέτασαν, έκρινα ότι χρίζει νοσηλείας και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΠ. Ήδη το θύμα έχει καταθέσει στην αστυνομία και εντοπίστηκε σε ποιον ανήκει η αποθήκη.

Πλέον αναζητείται ο ιδιοκτήτης καθώς ο 55χρονος επιθυμεί να υποβάλει μήνυση εναντίον του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις