Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησαν εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας- 40 την ημέρα

Ξεκίνησαν εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας ...

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας για πολίτες της ηλικιακής ομάδας 60-64 ετών με το εμβόλιο της Astra Zeneca θέλει και δημόσια να συγχαρεί όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό που υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή, κ. Γρηγόρη Αλόκριου ανταποκρίνονται με επιτυχία στο νέο τους ρόλο, δίνοντας την δική τους «μάχη» κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, όπως αναφέρει η ανακοίνωση

Ο Δήμαρχος σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Αλόκριο ενημερώθηκε για την εξέλιξη των σημερινών εμβολιασμών, οι οποίοι διενεργήθηκαν κανονικά και στους 40 πολίτες που είχαν κλείσει ραντεβού και προσήλθαν απ’ όλη την Αχαΐα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με συχνότητα 40 ημερησίως, ενώ σε εγρήγορση βρίσκεται και το Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας, το οποίο θα λειτουργήσει επίσης, ως εμβολιαστικό κέντρο".

«Συγχαίρω και προσωπικά όλο το υγειονομικό και βοηθητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας για την συνεισφορά του στο εθνικό πρόγραμμα «Ελευθερία». Με άψογη οργάνωση και ετοιμότητα έγιναν οι σαράντα πρώτοι εμβολιασμοί. Το προσωπικό της υγειονομικής μονάδας της περιοχής μας λόγω των ελλείψεων υπερέβαλε εαυτόν επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ευσυνειδησία και επιστημονική επάρκεια. Η δυναμική και η προσφορά του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας είναι γνωστή στους συνδημότες μας, όμως σήμερα ξεπέρασε τα όρια του Δήμου μας και ελπίζουμε πλέον να γίνει αντιληπτή πρωτίστως από την Πολιτεία προκειμένου να ενισχύσει τις πρωτοβάθμιες δομές, οι οποίες αποτελούν βασικό πυλώνα του εθνικού συστήματος υγείας», δήλωσε ο Δήμαρχος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις