Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αναγνωστοπούλου-Μάρκου: Το απόλυτο χάος στον προγραμματισμό των εμβολιασμών στην Αχαΐα

Αναγνωστοπούλου-Μάρκου: Το απόλυτο χάος ...

Κοινή δήλωση των βουλευτών

Σε κοινή δήλωση προέβησαν οι βουλευτές Αχαΐα του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, σχετικά με τα προβλήματα στα ραντεβού για εμβολιασμούς που έχουν προκύψεισ την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Αναλυτικά:

Απόλυτο χάος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα ραντεβού των πολιτών της Αχαΐας για να εμβολιασθούν. Πριν 3 μήνες ο Υπουργός Υγείας Κ. Κικίλιας με στόμφο και φανφάρες είχε αναγγείλει την ετοιμότητα του «επιτελικού κράτους» για την έναρξη των εμβολιασμών. Άνθρακες ο θησαυρός. Η πορεία των εμβολιασμών προχωρά με ρυθμούς χελώνας, αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό. Τις τελευταίες μέρες οι πολίτες της Αχαΐας που εισέρχονται στην πλατφόρμα για να κλείσουν το ραντεβού τους, βρίσκονται μπροστά σε οδυνηρές εκπλήξεις με τα ραντεβού να τους οδηγούν έως και 80 χιλιόμετρα μακριά, ενώ υπάρχουν δομές δίπλα τους. Έτσι στους κατοίκους των Πατρών κλείνεται το ραντεβού στην ..Ναύπακτο, στους κατοίκους των Καλαβρύτων κλείνεται το ραντεβού στην ..Χαλανδρίτσα και στους κατοίκους της Ακράτας κλείνεται το ραντεβού στο .. Ξυλόκαστρο. 

Τη στιγμή που και η Πάτρα έχει πολλές δομές, και τα Καλάβρυτα έχουν Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας και η Ακράτα έχει Κέντρο Υγείας.

Την ίδια ώρα ο προϊστάμενος της 6ης ΥΠΕ ταξιδεύει στο Ναύπλιο να υποδεχθεί τον εμβολιαζόμενο..Γλύξπουργκ!

Καλούμε τους πολίτες, παρά της τραγελαφικές καταστάσεις που βιώνουν, να μην χάσουν την εμπιστοσύνη τους στη σημασία του εμβολιασμού και να εμβολιασθούν παρά την όποια ταλαιπωρία τους. 

Οι βουλευτές

Κώστας Μάρκου και  Σία Αναγνωστοπούλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις