Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκληρό lockdown σε όλη την Αχαΐα εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι- ΒΙΝΤΕΟ

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση

Να παραμείνει σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης η Θεσσαλονίκη, δίχως να μπει σε «lockdown», εισηγείται προς την κυβέρνηση η επιτροπή των λοιμωξιολόγων, που συνεδριάζει αυτή την ώρα, εν όψει των απογευματινών ανακοινώσεων από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Οι ειδικοί εισηγούνται επίσης την εφαρμογή σκληρού lockdown σε όλη την Αχαΐα και την Εύβοια, όπως δηλαδή στην Αττική, ενώ σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης αναμένεται να τεθεί και το Ρέθυμνο.

Υπενθυμίζεται ότι η Πάτρα βρίσκεται ήδη σε lockdown, ωστόσο κρούσματα καταγράφονται και σε άλλες περιοχές του νομού, όπως η Δυτική Αχαΐα, η Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα, την ώρα που τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας κάνουν καθημερινά εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό.

Στην περίπτωση της Εύβοιας συνεκτιμάται το γεγονός της γειτνίασης με την Αττική, καθώς και εκεί καταγράφονται δεκάδες κρούσματα -κάτι που σημαίνει ότι, όσοι χρειαστούν εισαγωγή, θα κατευθυνθούν προς τα νοσοκομεία της Αθήνας, που ήδη είναι επιβαρυμένα.

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις