Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πρωτοφανές αλαλούμ με τα Δημοτικά σχολεία- Άγνωστο ποιες ώρες θα γίνεται η τηλεκπαίδευση από Δευτέρα

Πάτρα: Πρωτοφανές αλαλούμ με τα Δημοτικά...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα πότε και ποιες ακριβώς ώρες θα πραγματοποιείται από τη Δευτέρα η τηλεκπαίδευση, μετά το κλείσιμο των σχολείων στις «κόκκινες» περιοχές όπου υπάρχει αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού. Όπως είναι φυσικό αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς που δεν ξέρουν ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις των παιδιών τους απέναντι στο σχολείο, πώς θα κανονίσουν τα ωράρια τους και γενικότερα πώς θα ανταπεξέλθουν. 

«Ακόμα δεν έχουμε οδηγίες και αναμένουμε να μάθουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο ποιες ώρες θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα μέσω διαδικτύου από τη στιγμή που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Έχω στείλει κι εγώ προσωπικά κάποια ερωτήματα προς το υπουργείο και αναμένω απαντήσεις.

Την προηγούμενη φορά που χρειάστηκε να μπούμε σε τηλεκπαίδευση, τα μαθήματα γίνονταν το απόγευμα με τη λογική ότι από τη στιγμή που το μέτρο ίσχυε για όλη την Ελλάδα, θα έπρεπε να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του συστήματος.

Αυτή τη φορά αφού πρόκειται για μέτρο που εφαρμόζεται τοπικά, σε συγκεκριμένες περιοχές, ίσως τα μαθήματα γίνονται κανονικά, το πρωί. Είναι κάτι όμως το οποίο δεν το γνωρίζουμε επίσημα. Αναμένουμε ανακοινώσεις. Έχουμε μόνο προφορική ενημέρωση για τα Ειδικά σχολεία στα οποία τα μαθήματα θα γίνονται κανονικά, δια ζώσης» λέει στο thebest.gr ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Τάσος Σταυρογιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις