Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκανε όπισθεν και τον χτύπησε με το αυτοκίνητο– Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο o τραυματίας

Πάτρα: Έκανε όπισθεν και τον χτύπησε με ...

Τι συνέβη στη ΒΙΠΕ της Πάτρας

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, στην περιοχή της Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας. Οδηγός αυτοκινήτου κούριερ  φέρεται να χτύπησε άνδρα και τον έστειλε στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί κατάγματα.

Ο άνδρας που χτυπήθηκε, μαζί με δυο ακόμα άτομα καθάριζαν τα χόρτα μπροστά από την επιχείρησή τους, όταν πέρασε ο οδηγός Κούριερ, ο οποίος φέρεται να του τους προσπέρασε, να σταμάτησε το όχημα του λίγο πιο κάτω, ενώ γύρισε πεζός. Στη συνέχεια φέρεται να άρχισε να τους βρίζει ότι πετάχτηκε πέτρα και του χτύπησε το αμάξι. Οι άνδρες προσπάθησαν να καταλάβουν  τι είχε γίνει και να τον ηρεμήσουν προκειμένου να λυθεί το ζήτημα που υποστήριζε ο κούριερ.

Όμως, ο οδηγός φέρεται να κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, να προχώρησε λίγα μέτρα παρακάτω και στη συνέχεια να γύρισε με την όπισθεν και να χτύπησε τον ένα από τους άνδρες.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και το μετέφερε με κακώσεις στο κεφάλι και στα χέρια, στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλεύεται.

Ο οδηγός του κούριερ, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις