Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φιλαρέτη Κομηνού: «Ήθελε ως προαγωγός κανονικά να με πάει πακέτο σε διάσημο πρωταγωνιστή»

Φιλαρέτη Κομηνού: «Ήθελε ως προαγωγός κα...

Αποκάλυψε άγνωστη ιστορία της

"Είναι καλό που έχει αρχίσει και ξεβρωμίζει το τοπίο με τις αποκαλύψεις γιατί η συγκάλυψη τόσων χρόνων, αυτό που όλοι το ξέρουμε αλλά κανένας δεν τολμάει να μιλήσει, διαιωνίζει όλο το κακό και επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές" τονίζει η Φιλαρέτη Κομνηνού.

 Μια άγνωστη προσωπική της ιστορία επέλεξε η Φιλαρέτη Κομνηνού να αποκαλύψει μιλώντας στο Gala της Κυριακής. Η αγαπημένη ηθοποιός πήρε με θάρρος σαφή θέση στο κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει, το οποίο αφορά και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Φιλαρέτη Κομνηνού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ ότι πιο σιχαμένο, ανήθικο και χωρίς καμία δικαιολογία είναι όλα αυτά τα γεγονότα και οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις. Όλα αυτά που έχουν υποστεί νεαρά κορίτσια μέσα στον χώρο της εργασίας τους. Είναι καλό που έχει αρχίσει και ξεβρωμίζει το τοπίο με τις αποκαλύψεις γιατί η συγκάλυψη τόσων χρόνων, αυτό που όλοι το ξέρουμε αλλά κανένας δεν τολμάει να μιλήσει, διαιωνίζει όλο το κακό και επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές».

«Φυσικά και υπάρχει σεξισμός στο θέατρο και στη showbiz. Και ξέρετε που ποντάρουν αυτά τα σιχάματα; Στην επιθυμία των νεαρών ηθοποιών να παίξουν ρόλους και να πετύχουν. Αυτό είναι συνήθως και το δόλωμα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είπε δάσκαλος μου στη δραματική σχολή» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η αγαπημένη πρωταγωνίστρια. «Ήθελε ως «προαγωγός» κανονικά να με πάει πακέτο σε διάσημο πρωταγωνιστή και όταν βρήκα το θάρρος να τον αποκρούσω και να τον βρίσω, γύρισε κυνικά και μου είπε: Ταλέντο μπορεί να έχεις αλλά με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα στο θέατρο»!

 

Οι σχετικές δηλώσεις αναπαράχθηκαν και στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».


πηγή https://www.zappit.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight