Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι- Ποιες περιοχές αφορά

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το μεσ...

Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι της Κυριακής- Αναλυτικά η πρόγνωση

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες φέρνει ο καιρός από το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2021 σύμφωνα με τοMeteo. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά , νεφώσεις αναμένονται αρχικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Ιόνιο οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα. Βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι στην Ήπειρο και από το απόγευμα στο Ιόνιο και στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 15, στη Θεσσαλία από 3 έως 14, στην Ήπειρο από 5 έως 17, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 5 έως 18, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 8 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 7 έως 18, στις Κυκλάδες από 6 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 19 και στην Κρήτη από 8 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το απόγευμα 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, προς το τέλος του εικοσιτετραώρου όμως θα γίνουν δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα γίνουν νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις