Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Γεωργία Μανή έχασε στο νήμα την πρόκριση στους ημιτελικούς του The Voice

Η Πατρινή Γεωργία Μανή έχασε στο νήμα τη...

Τραγούδησε Θανάση Παπακωνσταντίνου και συγκέντρωσε ποσοστό 48%

Η 23χρονη Πατρινή τραγουδίστρια Γεωργία Μανή το πάλεψε στη φάση των cross battles του φετινού διαγωνιστικού, τραγουδιστικού σώου The Voice, όπως είδαμε στο live της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου 2021 το βράδυ στο κανάλι του Σκάι. Η Γεωργία Μανή που αρχικά ήταν στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και κατόπιν την πήρε ο Σάκης Ρουβάς, ερμήνευσε έντεχνο κομμάτι και απαιτητικό, το «Μιλάω για σένα» του Λαρισαίου τραγουδοποιού Θανάση Παπακωνσταντίνου και πλησίασε τη νίκη καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 48%. Την νίκη και πρόκριση στον ημιτελικό του φετινού The Voice of Greece πήρε η Αθηνά Βέρμη (από το team Ελεωνόρας Ζουγανέλη) που τραγούδησε το λαικό κομμάτι «Το τραίνο» που έχει πει η Άννα Βίσση. Η Αθηνά Βέρμη συγκέντρωσε ποσοστό 52% και θα εμφανιστεί στον ημιτελικό την επόμενη Παρασκευή.

Να σημειωθεί πως το πρώτο εισιτήριο για τον ημιτελικό δόθηκε στο Χαβιέ, τον μουσικό του δρόμου από τον Εκουαδόρ, ο οποίος με coach το Σάκη Ρουβά, κατάφερε να κερδίσει την εύνοια του κοινού απέναντι στον Νίκο Νικολαΐδη από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.  Ανατρεπτικό ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και στην περίπτωση των Νίκου Νταλάκα και Σπύρου Βραχλιώτη με τον μόλις 17χρονο Κερκυραίο Σπύρο Βραχλιώτη να μένει εκτός.

Το live παρουσίασε η λαμπερή Δούκισσα Νομικού.

*Να προσθέσουμε για τη Γεωργία Μανή πως άκουσε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος πέρα από την φωνή της και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει, αναφέρθηκε και στην "ευαίσθητη καρδούλα της".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight