Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκος Ψαρράς- Δώρα Χρυσικού στηρίζουν τη Ζέτα Δούκα – «Είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε»

Νίκος Ψαρράς- Δώρα Χρυσικού στηρίζουν τη...

«Ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε»

Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα τοποθετούνται οι δύο συνάδελφοί της στην παράσταση Closer, κατά την οποία, όπως κατήγγειλε η ηθοποιός, έγινε στόχος του Γιώργου Κιμούλη.

Με κοινή τους ανακοίνωση οι δύο ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού, επιβεβαιώνουν ουσιαστικά όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αναφέρουν πως ήταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε η Ζέτα Δούκα, τη συγχαίρουν για το θάρρος της και δηλώνουν πρόθυμοι να καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούν.

Η κοινή ανακοινωση που κάναμε με τον συνάδελφο Nikos Psarras A για τις καταγγελίες της συναδέλφου μας Ζετας Δούκα . Στηρίζουμε χωρίς αστερίσκους τη Ζέτα προς αποκατάσταση της αλήθειας και θα την πούμε σε οποιον και όποτε μας ζητηθεί.
"Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης "Closer" στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε",

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις