Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρίτη μετάθεση στην αποσφράγιση των προσφορών για το Φράγμα Πείρου- Πάει για 9 Φλεβάρη

Τρίτη μετάθεση στην αποσφράγιση των προσ...

Ο λόγος της νέας αναβολής όπως αναφέρεται στην απόφαση που έχει αναρτηθεί στο «Διαύγεια» είναι η αποχή των υπαλλήλων από τους διαγωνισμούς

Για τρίτη φορά μετατίθεται η ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών του διαγωνισμού για το φράγμα Πείρου-Παραπείρου. Η νέα ημερομηνία που ορίζεται τώρα για το άνοιγμα των προσφορών είναι η 9η Φεβρουαρίου. Ο λόγος της νέας αναβολής όπως αναφέρεται στην απόφαση που έχει αναρτηθεί στο «Διαύγεια» είναι η αποχή των υπαλλήλων από τους διαγωνισμούς του Ν. 4412/2016.
Η απεργία βεβαίως των υπαλλήλων είχε ανακοινωθεί από τις 23-1-2021 και η διάρκειά της είναι έως τις 5-2-2021 γεγονός που γνώριζε η Γενική Γραμματεία Υποδομών.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εργολαβία συμπεριελήφθηκε και το έργο της επέκτασης των δικτύων υδροδότησης των υπολοίπων οικισμών του Νομού Αχαΐας που δεν έχουν ενταχθεί στην πρώτη φάση του έργου.
Στην προκήρυξη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον καταθέτοντας προσφορές, τρία σχήματα που αποτελούνται από την κοινοπραξία Intrakat - Γκολιόπουλος ΑΤΕ, την κοινοπραξία Τεχνική Εταιρεία Χριστόφορος Κωνσταντινίδης - Εργοδυναμική Πατρών ΑΤΕ και την κοινοπραξία Μεσόγειος Ανώνυμη Τεχνική Εμπορική Κτηματική Εταιρεία - ΔΤ Μεσόγειος ΑΕ.
Και τα τρία ενδιαφερόμενα σχήματα έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στην κατασκευή έργων ύδρευσης και κατά συνέπεια η επιλογή του αναδόχου θα κριθεί στο ποσοστό της έκπτωσης που έχουν προσφέρει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις