Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Tι απαντά ο πρώην Αντιδήμαρχος στην καταγγελία εργαζόμενης για σεξουαλική παρενόχληση

Ηλεία: Tι απαντά ο πρώην Αντιδήμαρχος στ...

“Εγώ πρωινό δεν γίνομαι για κανέναν και βέβαια ούτε εμβόλιο στην πανδημία του αίσχους”

Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο και την πρόσφατη αναθέρμανση του θέματος, σχετικά με τη μήνυση που έχει υποβάλει  σε βάρος  αυτοδιοικητικού, δημοτική υπάλληλος του δήμου Πύργου για θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης και κατά παντός υπευθύνου για τη μη χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας, ο πρώην αντιδήμαρχος Λάμπης Αριστειδόπουλος, προχώρησε σε δημόσια επώνυμη δήλωση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά “… ξαφνικά σηκώθηκε άνεμος και από τα πανιά της ιστιοπλοΐας έφτασε στον Πύργο μέσω του λιμένος Κατακόλου, αλλά ο άνεμος αυτός εκπέμπει δυσοσμία.

Η αβάσιμη και σκοτεινή καταγγελία εις βάρος μου, έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης κι εκεί θα αποκαλυφθούν τα κίνητρα του κάθε επίδοξου διώκτη μου και, βέβαια, η σύγχυση που επικρατεί στα Δημοτικά πράγματα.

Ζούμε σε μια μικρή πόλη. Είναι γνωστή και δημόσια η κοινωνική – επαγγελματική, αλλά και πολιτική διαδρομή του καθενός μας. Κανένας απ΄ όσους ζούμε εδώ, δεν είναι ανήξερος ή ανυποψίαστος.

Ευχαριστώ για την απερίγραπτη αλληλεγγύη που επιδεικνύουν η σύζυγος μου, οι δύο κόρες μου, αλλά, και το κοινωνικό και φιλικό μου περιβάλλον, οι οποίοι, ουδέποτε, θεώρησαν ότι η καταγγελία αυτή, αποδίδει την πραγματικότητα

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
“ΠΥΡΓΟΣ - ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ”

 

πηγή ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις