Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Τι απάντησε ο αιρετός για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης

Πύργος: Τι απάντησε ο αιρετός για την κα...

"Υπήρξα δήμαρχος πάρα πολλά χρόνια, ο κόσμος γνωρίζει ποιος άνθρωπος είμαι"

Στο Star και στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε ο αιρετός από τον Πύργο που σε βάρος του έγινε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από δημοτική υπάλληλο.

Πέραν της τοποθέτησής του, μέσω του δικηγόρου του κ. Σπηλιόπουλου, ο αιρετός, ανέφερε τα εξής στη διάρκεια της εκπομπής:

"Υπήρξα δήμαρχος πάρα πολλά χρόνια, ο κόσμος γνωρίζει ποιος άνθρωπος είμαι, η συγκεκριμένη κυρία έχει επικαλεστεί ότι το Σεπτέμβριο την έβγαλα σε αναφορά διότι ενώ υπήρχε το πρόβλημα του Ιανού με την κακοκαιρία την μεγάλη, δεν δέχτηκε να βγει για να πάει μαζί με το απορριμματοφόρο για αποκομιδή.

Αυτό είναι ψέμα βέβαια διότι υπάρχουν και μάρτυρες γι’ αυτό, την έχω μηνύσει για όλα αυτά, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, δεν υπάρχει καν ζήτημα παρενόχλησης, ούτε κατά διάνοια.

Τον Ιούλιο μάλιστα σε ανάρτηση της στο facebook που υπάρχει με είχε ευχαρίστηση σχετικά με μια πρωτοβουλία και της είχα γράψει κι εγώ συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου. 

Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει τεθεί σε τετράμηνη αργία το 14 διότι δεν παρουσιαζόταν στη δουλειά της. Της έκανα εγώ πρώτος μήνυση και μετά από 10 ημέρες βγήκε να μου κάνει κι αυτή μήνυση.

Τα μηνύματα στο messenger πρώτα απ’ όλα είναι μηνύματα μεταξύ δύο ενηλίκων ανθρώπων. Δεν υπάρχει κανένα στίγμα παρενόχλησης. Ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ ενηλίκων στο messenger. Και αν δεν ήθελε γιατί δε με μπλόκαρε; Και γιατί τότε δεν πήγαινε στη δικαιοσύνη ή γιατί τότε δεν πήγαινε στον πρόεδρο συλλόγου υπαλλήλων ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί για τίποτα. Να κρεμαστούν εκείνοι που πρέπει και έπραξαν αυτό και όχι άνθρωποι που έχουνε μια ηθική υπόσταση, μία διαδρομή, μία οικογένεια στημένη με δύο παιδιά τα οποία είναι μορφωμένα του Πανεπιστημίου" είπε ο αιρετός στη διάρκεια της εκπομπής...

Σε δηλώσεις του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο συνήγορός του Γιάννης Σπηλιόπουλος

ilialive

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις