Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με τον Γ.Γ. Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών είχε συνάντηση ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας

Με τον Γ.Γ. Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσ...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό συνέδριο «EUandU: Η επιστήμη και η καινοτομία στην καθημερινή μας ζωή» που έγινε με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Μπούρας. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πρυτανείας, ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας του ΥΠΕΣ Αθανάσιος Μπαλέρμπας επισκέφθηκε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών με τον οποίο και είχε διεξοδική και εποικοδομητική συνομιλία με ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν στη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και την Ιθαγένεια. Επίσης ο Πρύτανης κ. Μπούρας συναντήθηκε διαδοχικά με τη βουλευτή Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου και τον βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα, με τους οποίους συζήτησε και αντάλλαξε απόψεις για θέματα και προβλήματα του Πανεπιστημίου Πατρών, συμπεριλαμβανομένων και των επίμαχων διατάξεων του προς ψήφιση νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ.

Η ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Την περασμένη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του διαδικτυακού συνεδρίου που οργάνωσε η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με θέμα: "EUandU: Η επιστήμη και η καινοτομία στην καθημερινή μας ζωή" με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ)/ Μετσόβιο Πολυτεχνείο και του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ).

Στόχος του ήταν, να ενημερώσει, να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει, κυρίως, νέους 18-35 ετών να ασχοληθούν με την έρευνα, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της χρηματοδοτούμενης έρευνας και της περαιτέρω αξιοποίησής της στην αγορά και την καθημερινότητα του πολίτη. Το Πανεπιστήμιο Πατρών παρουσίασε 14 έργα στους ακόλουθους επιλεγμένους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τομείς: Ψηφιακή Ευρωπαϊκή Ένωση, Ανάκαμψη και υγεία, Ευρωπαϊκή πράσινη συμφωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις